Hoe om gewicht te verliezen in een haast

Hoe om gewicht te verliezen in een haast

Afvallen kan heel moeilijk zijn. Als je gehaast bent, omdat je te maken met een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of een klasse reünie u wilt om het gewicht zo snel mogelijk kwijt. Gelukkig is dit doel is acheivable met veel gedisciplineerd hard werken.

Instructies

•  Begin met het bijhouden van een zorgvuldige bijhouden van wat je eet. U wilt slechts een bepaald aantal calorieën per dag verbruikt. Het aantal calorieën dat je verbruikt zal helpen bepalen hoeveel gewicht je kunt verliezen. Doel voor ongeveer 1.200 calorieën per dag als u een vrouw bent en 1.500 calorieën per dag als je een man bent.

•  Voeg in oefening. De oefening is van vitaal belang in het helpen u om snel gewicht te verliezen. Kijk voor de oefening die u zullen helpen uw lichaam te versterken. Gewichten zijn uitstekend voor dit doel. U wilt ook andere vormen van lichaamsbeweging die je hart zal versterken, zoals fietsen en zwemmen doen.

•  Stel een specifiek doel. Eén van de sleutels tot snel gewichtsverlies is om ervoor te zorgen dat je de stok met het over een periode van tijd. Bepaal of u wilt drie maanden of minder besteden aan uw gewicht. Dit moet voldoende tijd hebben om u te helpen snel gewicht te verliezen.

•  Drink zoveel mogelijk water. Het drinken van water helpt u gehydrateerd te blijven en u te helpen uw gewichtsverlies te verhogen. Doel voor minstens vijf glazen van de dag. Beschouw het te verhitten om thee te maken bij koud weer en koeling tot beneden met ijs bij warm weer voor een verfrissend drankje.