Hoe om gewicht te verliezen in drie weken

Afvallen kan een proces dat maanden duurt om te voltooien. U kunt bij ons op een situatie, hoewel, als je dat niet zo lang wachten. Misschien heb je een bruiloft of andere formele gebeurtenis eraan en u wilt uw best uit te zien, of je kan gewoon niet passen in de outfit die u uitgezocht. Gelukkig, het verliezen van gewicht in 3 weken is niet onmogelijk. Het duurt slechts discipline en een aantal harde werk.

Instructies

•  Verwijder alle ongezonde voedingsmiddelen uit uw dieet. Tijdens een normaal dieet, kunt u "cheat" zo nu en dan. Wanneer je probeert om gewicht te verliezen in een haast, hoewel, je niet kan veroorloven af ​​en toe een slip up. U moet stoppen met het eten van alle junk-food snacks (chips, koekjes, snoep), verwerkte voedingsmiddelen en fast food. Halt uw inname van frisdrank, sappen met te veel suiker en alcohol (vooral bier).

•  Doe cardiovasculaire oefening voor 1 uur per dag. Werken in het zweet zal calorieën te verbranden om te helpen gewicht te verliezen. Er zijn een verscheidenheid van verschillende oefeningen kan uitvoeren. Joggen, fietsen of zwemmen zijn allemaal goede manieren om een ​​paar kilo te verliezen. U kunt problemen oefenen voor een uur straight hebben. Als dat het geval is, voert u "cool down" oefeningen tijdens die tijd. Bijvoorbeeld, als je joggen, joggen gedurende 15 minuten rechtdoor en dan lopen gedurende 5 tot 10 minuten. U kunt ook breken de training in twee stappen van 30 minuten.

•  Hebben verschillende soorten fruit en snacks gedurende de dag. Vruchten zoals appels en peren hebben een goede hoeveelheid water erin. Dit is de reden waarom je je zo vol na je er een appel of sinaasappel. Als je een vol gevoel, heb je minder kans om meer te willen dan u zou mogen eten. Vruchten zijn ook een gezonde snack en zal niet ertoe leiden dat u enige gewichtstoename wanneer gegeten met mate (twee tot drie keer per dag).

•  Drink acht tot tien 8 oz. glazen water op een dagelijkse basis. Dit helpt bij het spoelen van uw systeem, dat kan houden u gezonder en helpen schuur een paar kilo. Net als bij het eten van fruit, het drinken van meer water zal je een vol gevoel. Dit zal natuurlijk, houden u uit te gaan van je streng dieet tijdens die 3 weken.

•  Eet zes gezonde, kleine geportioneerde maaltijden en snacks per dag. Als je vaker eet, je je lichaam te dwingen om dat voedsel te verteren en verbranden die calorieën. Dit zal uw stofwisseling, die u zal helpen om gewicht te verliezen sneller te verhogen. De sleutel is om te eten minder algehele voedsel dan je normaal zou doen. Knip je grotere maaltijden (ontbijt, lunch, diner) door een derde van je normale verbruik. Tussen die maaltijden, eet een portie van een vrucht of groente zonder toevoegingen (zoals dip voor wortelen).

•  Stand up vaker. Je verbrandt meer calorieën als je op je voeten dan wanneer je gaat zitten of loungen op de bank. Dit is iets wat je kunt doen, terwijl op het kantoor of thuis televisie kijken. Staan tijdens uw favoriete 30 minuten sitcom en, als je daar zin in hebt, schud je voeten heen en weer. U misschien gek op het moment voelt, maar je zult erg blij zijn als 3 weken is verstreken en je hebt verloren dat extra gewicht.

Hints

  • Werken met een trainer op een sportschool als je wilt om gewicht te verliezen in een bepaald gebied. De meeste van de tijd, mensen op zoek om gewicht te verliezen snel (in 3 weken, bijvoorbeeld) willen afvallen in hun maag. Een trainer kan je laten zien buikspieroefeningen die u kunt uitvoeren om u te helpen uw maag toon en vet te verbranden.
  • Raadpleeg uw arts voordat u een dieet of lichaamsbeweging gaat doen. Uw arts kan u beter helpen bij het samenstellen van een dieet dat gezond en gemakkelijk zal zijn.