Hoe om gewicht te verliezen in 8 weken

Afvallen is een lastig ding gebaseerd op een simpel uitgangspunt: meer calorieën verbranden dan je verbruikt, en de kilo's zal geleidelijk af komen. Tenzij je een verzachtende gezondheidstoestand, een succesvol gewichtsverlies plan omvat regelmatige activiteit en tal van gezonde voeding. Waard van gewichtsverlies acht weken 'mag niet je lichaam te veranderen precies hoe je het wilt, maar het kan genoeg tijd om u te helpen overal vergoten 8-16 ponden.

Instructies

•  Praat met uw arts of een diëtist. Snijden gewicht door middel van een gezonde voeding is goed voor je, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoet aan uw nutritionele behoeften en schuur pond op een gezond tempo en voldoen aan uw voedingsbehoeften. Uw arts of diëtist kan een plan voorstellen en helpen u uit de buurt van gimmicks en fad diëten te sturen.

•  Word lid van een sportschool. Activiteit bevordert gewichtsverlies, en als het eenmaal een gewoonte kan je helpen gewicht af te houden als je eenmaal je doel hebt bereikt.

•  Stock up en schoon uit. Verleiding kan een dieet op de goede doden, dus zodra je weet wat je wel en niet moet eten, voorraad en gooi de slechte weg.

•  Eet regelmatig. De beste diëten heb je het eten van ontbijt, een snack, lunch, een snack, en vervolgens het diner. De sleutel is om jezelf vol gevoel te overeten te voorkomen, en om je lichaam het verbranden van calorieën op een efficiënte tempo te houden.

•  Drink water. Gewichtsverlies vereist water om verschillende redenen - je hebt het nodig om calorieën te verbranden, om de giftige stoffen die het gevolg zijn van het verbranden van calorieën te spoelen, om zuurstof naar de spieren je werkt te brengen, en om afval te elimineren.

•  Vermijd alcohol. Afvallen vereist dat u het vet dat je lichaam heeft opgeslagen verbranden. Alcohol in de weg staat van uw vermogen om dat te doen. Als je drinkt, je lichaam heeft om de calorieën uit alcohol eerst verbranden, en dat maakt het moeilijker voor u om de energie tekort wat je nodig hebt om gewicht te verliezen te creëren.

•  Practice gematigdheid en hou je eraan. Als je probeert om gewicht te verliezen, ben je waarschijnlijk op zoek naar snelle resultaten. True, duurzaam en gezond gewichtsverlies kost tijd.

Hints

  • Als je niet denkt dat je een sportschool veroorloven, overweeg dit: veel clubs bieden speciale inleidende tarieven (vooral rond de feestdagen). Als je ziektekostenverzekering, kan uw provider u vergoeden voor een deel of het geheel van uw lidmaatschap. En als je gewoon niet veel geld hebt, kunt u mogelijk aan te melden bij uw plaatselijke YMCA voor een lidmaatschap u zich kunt veroorloven.