Hoe om gewicht te verliezen in 2 weken, zonder pillen

Gewichtsverlies is een reis, maar dat betekent niet dat het moet worden gezien als een lange. Bijeenkomst kortetermijndoelen hulp helpt brandstof je passie voor het lange termijn doel. De waarheid is dat je kunt afvallen in twee weken zonder de hulp van pillen. In feite, kunt u verliezen tot £ 4 in twee weken met een strategie die inzet voor het tellen van calorieën en actief omvat.

Instructies

•  Commit te veranderen. Het maken van een verbintenis maakt een verschil. Het opstellen van een contract of iemand om u verantwoordelijk houden voor positieve veranderingen in uw levensstijl.

•  Verminder calorieën. Het verminderen van de hoeveelheid calorieën die je neemt in een verschil zal maken. Stock uw keuken met een low-calorie, gezond voedsel. Natuurlijke voedingsmiddelen, zoals fruit en groenten bevatten weinig calorieën en vol met voedingsstoffen en vitamines. Verwerkte voedingsmiddelen, anderzijds, kan worden geladen met calorieën en vet verborgen. Lees de etiketten zorgvuldig.

•  graaf calorieën. Calorieën tellen is niet leuk, maar het is van cruciaal belang om te weten hoeveel calorieën je eet en elke dag branden. Een pond is gelijk aan 3500 calorieën, dus dit is het nummer dat u op zoek bent op wanneer u wilt verliezen een pond. Tot vier kilo te verliezen, dat aantal stijgt naar 14.000. Gelijkmatig verdeeld over 14 dagen, dit aantal is 1.000, en dit is de hoeveelheid calorieën die je nodig hebt om te verbranden per dag tot vier kilo te verliezen. Weten hoeveel calorieën je eet en verbranding zal helpen dit doel te bereiken.

•  Verhoging van activiteit. Lichamelijke activiteit van welke aard dan verbrandt calorieën. Ga uit uw manier om actief te zijn, waar je eerder niet waren. Het advies van het nemen van trappen en lopen over de parkeerplaats is een goed advies, omdat deze kleine activiteiten verbrandt calorieën en die calorieën toe te voegen aan het eind van de dag.

•  Exercise. Aërobe activiteit, het soort dat je hartslag verhoogt, verbrandt calorieën. Aerobic oefening kan lopen, fietsen, stevig wandelen, dansen of werken in de tuin. Voor het effectief te zijn, moet je de hartslag gedurende ten minste 10 minuten te houden en veel specialisten raden 150 minuten lichaamsbeweging per week.

Hints

  • Hoewel het goed is om calorieën te beperken, mag u deze niet te veel te beperken. Raad van de president op Fitness adviseert gaat niet lager dan 1.200 calorieën per dag op een gewichtsverlies regime.
  • Sommige activiteiten zijn meer inspannende dan anderen, meer calorieën verbranden. Voor een persoon met een gewicht van 160 £, low-impact aerobics verbrandt ongeveer 365 calorieën per uur, tijdens het lopen 2 mph verbrandt ongeveer 183. Tae-kwon-do verbrandt ongeveer 730 calorieën in en uur en stijldansen verbrandt ongeveer 219, volgens de Mayo Clinic . Probeer verschillende activiteiten raakt verveeld te houden.