Hoe om gewicht te verliezen in 2 weken voor Mannen

Hoe om gewicht te verliezen in 2 weken voor Mannen

Crash dieet maakt je gewicht te verliezen in een korte tijd, maar dit gewicht is vaak van mager spierweefsel en water in plaats van vet. Mannen die willen afvallen in twee weken moet zich richten op het opbouwen van spierweefsel om vetverbranding te verhogen, het eten van schone, gezonde maaltijden en het doen van de juiste vorm van cardiovasculaire oefening. Er is geen noodzaak om uren door te brengen na uur in de sportschool als je weet de juiste stappen te nemen om snel gewicht te verliezen.

Instructies

•  gezond gewicht te verliezen door het verminderen van je calorie-inname met 500 tot 1.000 calorieën per dag. Volgens de Medline Plus website, zult u overal verliest 1-2 pond. per week, omdat £ 1 van vet heeft 3.500 calorieën.

•  Verhoog de ​​frequentie die u consumeren voedsel, zodat je stofwisseling blijft geactiveerd. Eet vijf tot zes maaltijden per dag, maar verminderen uw portiegrootte. Splits uw ontbijt, lunch en diner in zes maaltijden. Onder meer magere eiwitten, zoals tonijn en kalkoen, koolhydraten uit groenten en fruit, en onverzadigde vetten zoals olijfolie en rauwe noten in elke maaltijd.

•  Schakel in interval training van drie dagen per week, 45 minuten per dag. Spurts van hoge intensiteit cardiotraining toevoegen voor optimaal calorieën hebt verbrand. De MayoClinic website staat dat interval training verbrandt meer calorieën dan gewone one-niveau cardio-oefeningen. Voer enkele minuten cardio op lage intensiteit voordat upping de intensiteit te hoog is voor een aantal minuten. Doe intervallen tijdens het fietsen, zwemmen, wandelen of hardlopen.

•  Verwerk samengestelde oefeningen in uw workout routine omdat ze werken meerdere spieren tegelijk voor snellere resultaten. Gebruik vrije gewichten, machines of je eigen lichaamsgewicht voor weerstand. Voeren oefeningen zoals deadlifts, squats, lunges, push-ups, sit-ups en borst persen. Verhoog spierweefsel omdat spieren verbrandt meer calorieën dan vet.

•  Drink groene thee. Groene thee bevat catechinen, een stof die versnelt metabolisme en een vetverbrandende effect.

•  Vermijd alcohol, omdat het heeft veel lege calorieën die je niet nodig hebt en welke het meest waarschijnlijk krijgen opgeslagen als vet.

•  Zorg krijgen van zeven tot negen uur slaap elke nacht een prioriteit. Onvoldoende slaap 's nachts leidt tot een minder productieve dag. Als gevolg daarvan heb je meer kans om in de stress, en kan uw lichaam de aanmaak van het stresshormoon cortisol, dat de opslag van vet verhoogt vooral rond de taille te verhogen.