Hoe om gewicht te verliezen in 2 weken Naturally

Hoe om gewicht te verliezen in 2 weken Naturally

Veel mensen zijn op zoek naar een snelle oplossing als het gaat om het verliezen van gewicht, vooral wanneer het gewicht nodig heeft om snel af te komen. Er zijn dieet pillen en extreme diëten trucs, maar ze zijn niet voor iedereen. Als u liever gewicht zou verliezen op een natuurlijke manier die maakt dat je je beter voelt, kun je dat doen in slechts een paar weken.

Instructies

•  Gooi elke junk food je hebt in je huis. Dit geldt ook voor chips, koekjes, ijs of wat je voelt kan je verleiden. Ga boodschappen en voorraad op verse groenten, fruit, gewoon havermout, amandelen, yoghurt, vis, kip en bruine rijst.

•  Draag een fles water met u de hele dag. Dit zal u eraan herinneren water constant drinken. Om smaak toe te voegen aan uw water, voeg schijfjes citroen en ijs. Knip soda volledig. Als u meer dan één kopje koffie, teruggebracht tot slechts één kopje in de ochtend (bij voorkeur zwart of met magere melk en een suikervervanger) drinken. Als je een warme drank later op de dag hunkert, probeer dan een kopje groene thee.

•  Eet regelmatige maaltijden. Sla geen maaltijden, vooral het ontbijt overslaan. Alles moet deel worden gecontroleerd. Heb je geen tweede dan. Balans van uw maaltijden met groenten en eiwitten. Bezuinigen op uw inname van koolhydraten. Vermijd dressings, boter, zout, suiker en gefrituurd voedsel. Bereid het voedsel dat je voor zo veel mogelijk, zodat u precies weet wat je eet.

•  Munch op kleine snacks tussen de maaltijden om cravings te voorkomen. Eet snacks zoals een handvol ongezouten amandelen, dat rijk is aan eiwitten zijn.

•  Stop met het eten van ongeveer twee uur voor het slapengaan. Krijg een goede nachtrust's.

•  Werk. Of je gaat naar de sportschool of voor een wandeling of lopen rond uw buurt, op te nemen cardio (en idealiter wat gewicht training ook) in je routine. Begin langzaam als je niet in een tijdje hebben uitgewerkt, maar geleidelijk duw jezelf om meer en meer te doen.

Hints

  • Plan je maaltijden. Als je out of op het werk zal gaan, pak je eten en breng hem mee. Deze manier zal u niet in de verleiding om af te wijken.
  • Gedisciplineerd, maar wees niet te hard voor jezelf. Als om wat voor reden je doen vallen off track, weet de neerwaartse spiraal niet doorgaan. Enkel ben zeker om terug te komen op je routine snel.
  • Mix uw maaltijden. Als u nog steeds dezelfde gegrilde kipfilet en gestoomde broccoli avond na avond eten, zal je ziek bent van uw keuze te krijgen, en dit zal beginnen te voelen als een dieet in plaats van een bevredigende en gezonde manier van eten. Je hoeft niet meesterlijk te zijn in de keuken om lekker en vullend maaltijden te creëren.
  • Let wanneer je eet. Wees niet op de telefoon of televisie kijken. Dit kan ertoe leiden dat u te veel te eten.
  • Vraag jezelf af of je echt honger wanneer je wilt bereiken voor een extra snack.
  • Houd een eetdagboek. Het zal je meer bewust van wat je eet te maken. Je mag niet wilt dat stuk chocolade grijpen als je weet dat je zal moeten om het op te nemen.
  • Elk moment kunt u meer beweging toe te voegen aan uw dagelijkse routine, doe het. Parkeer uw auto ver van entrees en neem de trap in plaats van de lift. Kleine veranderingen gaan een lange weg.