Hoe om gewicht te verliezen en een platte buik

Hoe om gewicht te verliezen en een platte buik

Een wondermiddel bestaat niet voor het verliezen van gewicht en het krijgen van een platte buik. Het eten van de juiste voeding, het bekijken van porties en het bewegen van je lichaam zijn de standaard protocol met gewichtsverlies. Volgens WebMD, 99 procent van het gewicht in de buikstreek verliezen voordat een ander deel van het lichaam. U zal bouwen die spieren als je je richt op buikspieroefeningen. Tenzij je verliest het lichaam vet dat hen behandelt, zullen ze niet plat zijn of zichtbaar worden.

Instructies

•  Snack op noten gedurende de dag. Liever dan zich overgeeft aan zoete snacks of crackers, zij vervangen voor amandelen of walnoten. De vetten en eiwitten in noten vermindert verlangen naar ander voedsel. Noten helpen ook uw bloedsuikerspiegel stabiel. Dit geeft je energie om uit te werken ook.

•  Verminder de consumptie van koolhydraten. Vervang witte koolhydraten zoals pasta en rijst met bruine versies. Indien mogelijk, eet een ophopende stapel van groenten in plaats van rijst, pasta of brood. In plaats van het gebruik van brood om een ​​broodje te maken, wikkel de vullingen met een sla wrap.

•  Eet veel eiwitten in je voeding. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten bevatten kalkoen en kipfilet. Omvatten deze voedingsmiddelen in ten minste twee maaltijden per dag. Als je geen vlees eet, eieren en tofu zijn vleesloze eiwitbronnen. Eiwit vult u snel en helpt spieren op te bouwen. Beide van deze zal u helpen gewicht te verliezen en een platte buik.

•  Vervang alle sap en frisdrank met water. Streef naar 64 oz drinken. water per dag. Dit zal uitgesneden overbodige calorieën uit dranken. Water vermindert ook bloat, die zal u helpen om een ​​platte buik te krijgen.

•  Oefening vier tot vijf keer per week. Doe 45 tot 60 minuten van aërobe oefening elke keer. Stevig wandelen, hardlopen en zwemmen zijn alle opties. Zoek iets dat je graag doet. Doe Pilates wekelijks te helpen plat je buik.

Hints

  • Investeer in een aantal stijlvolle workout kleren om u gemotiveerd om te oefenen.
  • Neem contact op met een arts voordat u begint met een fitness of dieet plan.