Hoe om gewicht te verliezen door middel van acupunctuur

Hoe om gewicht te verliezen door middel van acupunctuur

In de acupunctuur, zijn eigen natuurlijke hulpbronnen van het lichaam marshaled om genezing en welzijn te bevorderen. Dunne naalden worden gebruikt om de huid op verschillende punten doorboren. Dit proces wordt gezegd dat de productie van natuurlijke pijnstillers van het lichaam te stimuleren, en herstel na ziekte versnellen. Sommigen zeggen dat het ook mogelijk is om gewicht te verliezen door acupunctuur. Deze aanpak is ook gebruikt om een ​​overvloed aan aandoeningen, waaronder bursitis, hersenverlamming, bezorgdheid, slecht gezichtsvermogen en hoge bloeddruk te pakken.

Instructies

Afvallen door middel van acupunctuur

•  Stel realistische doelen. Acupunctuur kan een nuttig onderdeel van een gewicht-verlies plan, maar verwacht niet dat het een wondermiddel voor uw probleem. Plan op het maken van veranderingen in levensstijl, zoals het veranderen van uw dieet en regelmatig aan lichaamsbeweging, om gewicht te verliezen. Acupunctuur kan u helpen blijf bij je standpunt door het verlenen van vrijstelling van de stress en frustratie die overeten kan leiden.

•  Haal de juiste zorg. Zoek een gekwalificeerde acupuncturist in uw regio door een bezoek aan de Acufinder website (zie bronnen hieronder).

•  Inzicht in de factoren die van invloed zijn behandeling frequentie en duur. Ernstige overeten kan dagelijkse behandeling nodig heeft voor de eerste 5 dagen. Voor de meeste mensen hopen 5 tot 10 pond, een behandeling elke 3 dagen of twee keer per week verliezen totdat het streefgewicht bereikt worden volstaan. Frequente behandelingen eindigen wanneer het doel is bereikt.

•  Volg plan uw acupuncturist. Als je koers afwijkt van binging, het missen van meerdere trainingssessies of het overslaan van een acupunctuur-sessie, kan het nodig zijn uw totale plan behandeling worden aangepast.

•  Houd het zien van uw acupuncturist zodra u uw streefgewicht te bereiken. Veel acupuncturisten raden de behandeling met elke verandering van het seizoen (4 keer per jaar) om het lichaam in balans te houden.

Hints

  • De meeste acupuncturisten rekenen een tarief dat varieert van matig tot duur. Referenties en ervaring factor in de kosten, net als de stad waar de beoefenaar is gebaseerd.
  • Veel verzekeringsmaatschappijen dan acupunctuur. Neem contact op met uw provider om te zien of deze dekking strekt zich uit tot gewichtsverlies behandeling. Medicare en Medicaid bieden geen acupunctuur dekking.
  • Kruiden en supplementen zal waarschijnlijk worden voorgeschreven door de acupuncturist de behandeling te ondersteunen. Deze hebben de neiging goedkoop tot matig in prijs te zijn en worden niet gedekt door de verzekering.
  • Als die lijden aan ernstige symptomen zoals ademhalingsproblemen, probeer niet om uw aandoening te behandelen door middel van acupunctuur. Zoeken naar de zorg van een arts.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.