Hoe om gewicht te verliezen door het tellen van calorieën

Hoe om gewicht te verliezen door het tellen van calorieën

De stijgende trend van overgewicht en obesitas wordt steeds alarmerend in de samenleving. Met mensen consumeren meer calorieën en wonen steeds meer sedentaire levensstijl, zijn tailles uitbreiden en gewicht gerelateerde gezondheidsproblemen zijn het bereiken van epidemische proporties. Ondanks de talloze diëten die opduiken, het tellen van calorieën blijft de meest efficiënte manier om veilig te verliezen van gewicht, en is ook de meest duurzame op de lange termijn. Een gezond doel te streven naar is 1 tot 2 kilo gewichtsverlies per week. Het combineren van uw calorieën tellen met de oefening zal resulteren in de meest effectieve gewicht te verliezen regime.

Instructies

•  Bepaal hoeveel calorieën je gaat om te consumeren voor de dag. Dit zal afhangen van verschillende factoren, zoals hoe snel je zou willen om gewicht en hoeveel calorieën je verbrandt door middel van fysieke activiteit te verliezen. In het algemeen dienen vrouwen niet minder dan 1200 calorieën per dag consumeren en vrouwen geen minder dan 1800 calorieën per dag consumeren.

•  Schrijf uw maaltijd plan voor de komende week. U kunt altijd tweaken later indien nodig, echter, het is goed om een ​​basis plan om te beginnen met te hebben. Plan om minstens drie maaltijden en twee snacks hebben. Gevoel beroofd van voedsel zal afvallen veel moeilijker. Zorg ervoor dat u genoeg van elke voedselgroep, vooral vet en eiwit, die zal helpen om u te vol en verzadigd gevoel krijgt.

•  Gebruik een dagboek, spreadsheet of andere planner van uw keuze om uw dagelijkse inname bijhouden. Vergeet niet om te houden van eventuele extra snacks en dranken, inclusief frisdrank en sap.

•  Noteer de portiegrootte je verbruikt bij elke maaltijd en snack. Meet of weeg je eten wanneer dat mogelijk is om een ​​exacte aantal calorieën te krijgen. Voor verpakte items, zie voedingswaarde-etiket van het voedsel. U kunt ook overwegen te investeren in een calorie tellen handleiding voor calorie-informatie.

•  Bereken uw totale calorieën aan het eind van elke dag. Proberen om de ruimte van uw calorie verbruik gelijkmatig over de hele dag.

Hints

  • Vergeet niet om af en toe behandelt in uw menuplan bevatten.
  • Houd caloriearme snacks, zoals selderij of lucht geknald popcorn bij de hand wanneer het proberen om gewicht te verliezen.
  • Controleer altijd met een arts alvorens een gewichtsverlies of dieet plan.