Hoe om gewicht te verliezen door het nemen van Zantac

Zantac is de merknaam voor ranitidine, een medicijn gebruikt om zure reflux, maagzweren, brandend maagzuur en andere aandoeningen van het spijsverteringsstelsel te behandelen. Het is een recept medicatie, maar een zwakkere versie van het geneesmiddel is beschikbaar over de toonbank. De drug is niet goedgekeurd als een middel om gewicht te verliezen, zodat het nemen van het voor die reden wordt niet aanbevolen tenzij onder advies van een arts.

Instructies

•  Denk aan je eetgewoonten. De reden Zantac wordt gekletst om gewichtsverlies brandstof is vanwege zijn schijnbare vermogen om je een vol gevoel. Als je eet, zelfs wanneer je een vol gevoel, een dergelijk effect zou waarschijnlijk hebben geen invloed op uw gewicht.

•  Praat met uw arts. Al is het onwaarschijnlijk dat u Zantac ontvangen voor gewichtsverlies, kan uw arts het geneesmiddel voorschrijven voor andere dan de op het etiket redenen. Volgens de Food and Drug Administration, Zantac is voor de behandeling van maagzweren, zure reflux, bloeden in de bovenste maag en de maag schade van andere drugs.

•  Overweeg een vervanger. Fiber is bewezen dat precies doen het ding Zantac wordt gekletst om te doen: het maakt je een vol gevoel, en het hoeft niet een recept of zelfs een reis naar de apotheek nodig. Voedingsmiddelen rijk aan vezels bevatten veel fruit, granen, groenten en bonen.