Hoe om gewicht te verliezen door het nemen van vitaminen en kruiden

Hoe om gewicht te verliezen door het nemen van vitaminen en kruiden

Als u een van de vele mensen die worstelen met het verliezen van gewicht, het toevoegen van vitaminen en kruiden aan uw persoonlijk plan van het gewichtsverlies biedt aanzienlijke voordelen. Vitaminen en kruiden zijn van medische producten die natuurlijke, veilige en kan worden genomen door een verscheidenheid van vormen, zoals capsules, pillen, poeders en vloeistoffen. Deze producten zijn niet genoeg op hun eigen om te zorgen dat u al het gewicht die u wenst, maar kwalitatief hoogwaardige supplementen kan helpen om vet te verteren sneller, balans je bloedsuikers, en ondersteuning van uw lichaam en geest door middel van een uitdagend proces verliezen.

Instructies

•  Balans van uw bloedsuiker met kruiden en vitaminen. Wisselende bloedsuikers kunnen veroorzaken lethargie, hunkeren naar voor snoepjes, en veel eten om te compenseren voor de vermoeidheid. Kruiden die u zullen helpen om de bloedsuikerspiegel in balans zijn onder Goat's Rue, gymnema, Ginseng, bosbes en Bitter Melon. B-complex vitaminen nodig zijn voor het metabolisme van glucose en vitamine E is betrokken bij de regulatie van de bloedsuikerspiegel. Vitamine D is nodig voor de productie van insuline in het lichaam.

•  Neem blaaswier extract elke dag. Blaaswier is een soort zeewier met rijke hoeveelheden jodium en organische voorlopers van schildklierhormoon. Deze chemische stoffen zullen helpen om de schildklier te ondersteunen en stimuleren de stofwisseling van energie in het lichaam. Bladderwrack kunnen ofwel worden genomen als een capsule, thee, vloeibaar extract of voedsel toegevoegd als een zout kruiden.

•  Neem Coleus extract elke dag. Coleus is een kruidenmiddel inheems in India, dat vaak wordt toegevoegd aan gewichtsverlies producten op de markt. In een een studie gepubliceerd in het "Publicatieblad van de International Society of Sports Nutrition" in 2004, onderzoeker Richard B Kreider en medewerkers gevonden Coleus extract geholpen om gewichtstoename bij vrouwen met overgewicht te voorkomen. Daarnaast Coleus bleek gevoelens van volheid te verhogen bij proefpersonen. Coleus kunnen worden gemaakt op haar eigen in de vorm van een capsule, vloeibaar extract of gedroogde thee.

•  Verminder stress en ondersteuning van uw zenuwstelsel. Dit is vooral belangrijk als stress verbonden met gewichtstoename of overeten. Vitamines die helpen om stress te verminderen en tonify het zenuwstelsel zijn de B-complex vitamines, vitamine C en vitamine D. Herbal remedies om stress te verminderen zijn onder andere ginseng, rhodiola, withania, passiebloem, kamille, ijzerkruid en hout betonie. Neem deze regelmatig herhaald gebruik van vitaminen en kruiden zullen helpen om een ​​meer duurzame, langdurige werking bieden.

•  Combineer deze stappen met een voedingsplan en lichaamsbeweging regime om uw levensstijl aan te passen. Kruiden en vitaminen op hun eigen kunnen niet genoeg om u te helpen uw streefgewicht te bereiken. Deze producten zijn het best gebruikt worden in combinatie met een gezond voedingsplan, bestaande uit verse hele voedsel en een schema van de oefening dat aërobe fitness en krachttraining in evenwicht brengt.

Hints

  • Neem kruiden en vitaminen naast uw belangrijkste maaltijd van de dag, omdat dit zal helpen bij de spijsvertering en de opname van supplementen.
  • Neem contact op met uw zorgverlener voordat u een combinatie van kruiden met het voorschrijven van medicijnen. Sommige kruiden-producten die ongewenste interacties met geneesmiddelen veroorzaken.
  • Blaaswier moet vermeden door mensen die last hebben van schildklier aandoeningen of ziekten.