Hoe om gewicht te verliezen door het nemen van de olie

Oliën worden vaak over het hoofd gezien wanneer men besluit om gewicht te verliezen. Maar er zijn veel gezonde oliën die kunnen worden gebruikt bij het koken of bakken of gewoon ingenomen zelf te helpen bij gewichtsverlies. Lijnzaad, vis en olijfolie zijn enkele van de beste oliën voor een gewichtsverlies regime.

Instructies

•  Gebruik lijnzaadolie. Lijnzaad zit vol met voedingsvezels die je helpt om verzadigd te voelen en overeten te voorkomen. Lijnzaad kan worden gebruikt op verschillende manieren te bakken of braden vlees, een slasaus of vermengd met een drankje. Gebruik lijnzaadolie te bakken of braden vlees, zoals kip of varkensvlees. Gebruik het als een salade dressing. U kunt een spritz van citroen of limoen toe aan de salade wat extra smaak te geven. Voeg als laatste een of twee eetlepels lijnzaadolie tot water en één keer per dag te drinken. Als u wilt, kunt u de olie toe te voegen aan een andere calorie-arme drank, zoals sinaasappelsap of een suikervrije vruchtensap.

•  Voeg visolie aan je dieet. Visolie bevat omega-3 vetzuren zijn talrijke voordelen voor de gezondheid, zoals het verbeteren van hartfunctie, toenemende bloedcirculatie en onderhouden gewrichten bieden. Alle drie dragen bij tot gewichtsverlies, omdat gezonde gewrichten, de doorbloeding en een sterk hart nodig zijn voor de oefening. Wanneer ze allemaal goed functioneert, kan de duur van de training te verhogen, waardoor gewichtsverlies makkelijker. U kunt Omega 3 vetzuren te verkrijgen van vis zoals zalm, haring en tonijn, of u kunt een dagelijkse visolie-supplement te nemen. Deze zijn makkelijk te vinden in elke drogist, supermarkt of natuurvoedingswinkel.

•  Beschouw olijfolie om uw gewicht-verlies doelen te bereiken. Als je denkt aan vet, is het natuurlijk om te veronderstellen het is iets dat een gewicht-verlies plan zou belemmeren. Dit geldt in het geval van verzadigde en transvetzuren zoals die gevonden in dierlijke vlees. Maar olijfolie verkregen uit plantaardige producten bestaat uit mononunsaturated vetten. Zoals visolie, olijfolie bieden enorme voordelen voor de gezondheid. Ze zitten vol antioxidanten die het risico van hartkwaal en cholesterol verlagen. Ze oliezuur, dat een natuurlijke eetlustremmer bevatten. Wanneer olijfolie wordt geconsumeerd, kan het u helpen een vol gevoel langer. Het kan de boter te vervangen in het kookproces en geeft smaak aan brood, groenten en pasta. Het kan gebruikt worden op salades in plaats van gewone dressings. En het kan worden gebruikt als alternatief voor plantaardige oliën in sommige gebakken producten en gebak.