Hoe om gewicht te verliezen door het eten van rauw voedsel

Er zijn vele redenen waarom het eten van rauw voedsel kan u helpen om gewicht te verliezen, variërend van het zeer eenvoudig om de wetenschappelijk complex. Sommige mensen kiezen voor een geheel rauwe voeding te nemen, maar zelfs als dit niet voor u is, kunt u krijgen veel voordelen voor de gezondheid en gewicht te verliezen gemakkelijker door het opnemen van meer rauw voedsel in uw dieet. Raw gerechten kunnen verrassend divers en lekker, als je eenmaal leren kennen.

Instructies

•  Eet meer rauwe verse groenten en fruit. Dit is de makkelijkste manier om gewicht te verliezen met rauw voedsel, en een van de meest effectieve. Elke keer dat u kiest voor een frisse veggie (misschien met een laag vetgehalte dip) of een appel voor een snack, je vermijden minder voedzaam en meer calorierijke alternatieven. Big rauwe salades met gezonde dressing keuzes te maken ook grote, vulling, low-calorie maaltijden.

•  Probeer uitgedroogd snacks. Deze producten, zoals fruit leer en "raw" crackers, worden gedroogd tot een taai of knapperige staat met behulp van een laag vuur. Proberen deze opties kan een geweldige manier om gemakkelijk op te nemen meer rauw voedsel in uw dieet, en bieden een waaier van andere smaak ervaringen zijn.

•  Eet gekiemde korrels. Of u ontkiemen uw eigen granen of kopen "raw" brood gemaakt met gekiemde korrels, krijg je de voordelen van rauwe voeding. Gekiemde korrels kan bijdragen tot gewichtsverlies, omdat ze bieden veel meer complexe koolhydraten dan standaard geraffineerde granen, en zijn ook dicht genoeg om een ​​gevoel van volheid, dat duurt al een tijdje te creëren.

•  Get comfortabel met gezonde vetten. Diëten die een groot percentage van rauw voedsel op te nemen kan zeer laag in calorieën, in sommige gevallen zo laag dat ze niet duurzaam in de tijd. Dedicated rauw voedsel lijsten moeten er zeker van te veel vetten bevatten uit bronnen zoals avocado en rauwe noten, in het besef dat elk gezond dieet vereist wat vet. Als uw dieet is uitgebalanceerd en bevat veel rauw voedsel, zult u toch afvallen.

•  Experiment met rauwe zoetstoffen. Deze zijn over het algemeen gemaakt van gepureerde zoete vruchten, zoals dadels. Als deze voedingsmiddelen voldoen aan uw zoete tand, ze zijn veel meer voedingswaarde dichte en minder calorieën dan traditionele zoetstoffen, en zal je zeker helpen om gewicht te verliezen.

Hints

  • Mensen die raw-voedseldiëten kiezen meestal ook vegetarisch of veganistisch, om verschillende redenen. Echter, sommige mensen onder andere dierlijke producten, zoals honing en rauwe melk en vlees in een rauw dieet. Deze voedingsmiddelen niet zoveel bijdragen tot gewichtsverlies, omdat ze meer calorieën bevatten, en er kunnen ook andere gezondheidsrisico's in verband met de consumptie van rauwe dierlijke producten. Echter, dit is een gebied om verder te onderzoeken of u overweegt de aanneming van een voornamelijk rauwe voeding.