Hoe om gewicht te verliezen door het eten van junk food

Hoe om gewicht te verliezen door het eten van junk food

Hoewel er honderden verschillende diëten, het verliezen van gewicht is het resultaat van een simpel feit: Om gewicht te verliezen, moet u meer calorieën verbranden dan je eet. Dit maakt gewichtsverlies mogelijk, zelfs bij het eten van junk food. Dr Mark Haub aan de Kansas State University verloor £ 27 door het eten van een zorgvuldig geproportioneerd dieet van snack gebak, chips en koekjes. Hij at een dagelijks dieet van 1800 calorieën en slaagde erin om zijn goede cholesterol (HDL) te verhogen en zowel zijn slechte cholesterol (LDL) en zijn triglyceriden te verlagen. Dr. Haub's dieet bewezen dat het tellen van calorieën is een manier om gewicht te verliezen. Echter, het verliezen van gewicht is niet hetzelfde als het handhaven van een optimale gezondheid. Wat je verbruikt is net zo belangrijk voor uw gezondheid op lange termijn als hoeveel je verbruikt. Hoewel het technisch mogelijk is om gewicht te verliezen, terwijl het eten van junk food, zijn er schadelijke effecten op lange termijn van hoge suikerconsumptie en van het niet krijgen van voldoende voeding en vezels door middel van een evenwichtige voeding.

Instructies

Calorie Counting

•  Voeg uw favoriete voedsel, met inbegrip van junk food.

•  Lijst de voorgestelde portie en calorieën tellen van deze voedingsmiddelen naast elk item. U kunt deze informatie op de achterkant of zijkant van de verpakking te vinden.

•  Tel alle calorieën die je zou verbruiken als je er een portie van elk van deze voedingsmiddelen elke dag aten. Vergelijk dit met de calorieën die je zou verbruiken als u uw gebruikelijke portie per dag aten.

•  Pas uw lijst, zodat uw calorie-inname is minder dan 1800 calorieën. Als alternatief, pas uw lijst, zodat uw junk food calorieën worden beperkt tot een ander percentage van je dagelijkse calorie-inname. 600 calorieën of 33% zou voor 3 tot 5 gesuggereerd porties van vele soorten junk food als snack cakes, koekjes en chips.

•  Draai uw junk food keuzes die het best bij uw dagelijkse voorkeur.

Op dieet

•  Lijst van andere, misschien wel gezonder, voedingsmiddelen die je zou genieten van het eten. Bereken hun calorie-effect en stel uw lijst. Vergeet niet, een dieet van alleen cookies kan net zo belastend als een dieet van alleen boerenkool geworden. Bedenk ook dat de voeding is niet alleen over calorieën. Vezels, vitaminen en mineralen zijn essentieel voor uw gezondheid. Deze kunnen alleen worden gevonden in bepaalde voedingsmiddelen, zoals groenten en fruit.

•  Vul uw dieet met een dagelijkse multivitamine, porties groenten en andere caloriearme gezonde voedingsmiddelen. Dr. Haub regelmatig volle melk en koffie toegevoegd aan zijn dieet. Terwijl de dagelijkse vitaminen zal u voorzien van basisvoeding, ze je niet te voorzien van een gezonde bron van vezels.

•  Fight honger door het eten van kleine maaltijden vaker en het drinken van gewoon water. Logeren gehydrateerd speelt een belangrijke rol in het verliezen van gewicht. Niet alleen helpt het je lichaam spoelen toxinen, maar het helpt je ook te reguleren honger onbedwingbare trek.

•  Gebruik dit dieet met mate. Terwijl Dr. Haub's experiment bleek een punt over calorieën tellen en gewichtsverlies, is het niet per se bieden een gezonde levensstijl keuze. Goede voeding is meer dan calorieën en het krijgen van een breed scala aan voedingsstoffen kan alleen gedaan worden door het eten van een goed uitgebalanceerd dieet van de hele voedsel, met inbegrip van magere eiwitten, volle granen, groenten en fruit.

Hints

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een dieet. Fastfood voorgerechten waren niet in originele experiment van Dr. Haub's. Eet je junk food keuzes langzaam en enkele uren uit elkaar.