Hoe om gewicht te verliezen door het eten van complexe koolhydraten

Gewichtsverlies is mogelijk met een matige consumptie van complexe koolhydraten. Complexe koolhydraten of polysacchariden, zijn meestal gemaakt van lange strengen van eenvoudige suikers. Ze worden gevonden in granen, fruit, peulvruchten en andere groenten. Complexe koolhydraten zijn drie typen voedingsvezel, cellulose en zetmeel. Complexe koolhydraten zijn een uitstekende bron van energie voor mensen die proberen om gewicht te verliezen. Volgens de American Journal of Clinical Nutrition het "wijzigen van de samenstelling van de voeding ten behoeve van een hogere koolhydraat tot vet verhouding kan de incidentie van obesitas verminderen." De studie waarschuwde ook om eenvoudige carbohyrdates zoals geraffineerde suiker en witte bloem vermijden.

Instructies

•  Eet kleinere maaltijden vaker elke dag. Eiwit toevoegen, zoals no-suiker toegevoegd pindakaas naar een volkoren bagel voor het ontbijt. Gebruik volkoren in plaats van wit in elke maaltijd met brood. Langzaam verteerd of complexe koolhydraten bevatten sojabonen dus substituut sojamelk voor koemelk op graan- of shakes. . Bovendien, door methodisch vervangen van complexe koolhydraten voor eenvoudige koolhydraten, wordt u het eten van lagere glycemische voedingsmiddelen die je bloedsuikerspiegel zal stablize. Dit is een essentieel onderdeel met koolhydraten om gewicht te verliezen.

•  bevatten complexe koolhydraten zoals volle granen, gedroogde bonen, erwten en wortelen in zo veel van uw dagelijkse maaltijden mogelijk. Elimineren uit uw lunch dingen zoals chips en zoutjes. Plaatsvervanger zoete aardappelen in plaats. Ze zijn niet alleen een goede koolhydraat maar een geweldige anti-oxidant. De vezels in groenten en volle granen is zeer dicht en bevat veel minder calorieën dan verzadigde vetten of eenvoudige suikers. Door het consumeren van deze koolhydraten bij elke maaltijd je zal het proces van het verbranden van meer calorieën dan je verbruikt, een belangrijk facet van het gewichtsverlies te beginnen.

•  Overgang naar het uitsnijden van eenvoudige koolhydraten en vetten om ruimte te maken voor de complexe koolhydraten in elke maaltijd. Niet overconsume eiwit als studies door de USDA heeft aanbevolen 10 tot 12 g per maaltijd als genoegzaam om spiermassa te behouden. Het voedsel piramide suggereert ook behoefte aan calorieën uit complexe koolhydraten een gezond gewicht.