Hoe om gewicht te verliezen als je niet van groenten

Het is geen geheim dat groenten hulp bij gewichtsverlies vanwege hun hoge niveaus van voedingsstoffen, vezels en de neiging tot zeer weinig calorieën bevatten. Maar voor sommigen is het eten van groenten is niet eenvoudig. Oog daarop zijn er vele gezonde vruchten en peulvruchten kan vervangen groenten, die dezelfde voedingswaarde bevatten. Bijvoorbeeld, door het eten van aardbeien in plaats van spinazie zal je nog steeds consumeren de voldoende hoeveelheid calcium, vezels en een laag niveau van calorieën als vervat in een lommerrijke groene groente. Er zijn verschillende voorbeelden van fruit substituten voor groenten.

Instructies

Opties voor het vervangen van plantaardige

•  plaatsvervanger groene bladgroenten zoals spinazie, Romeinse sla, rode bladsla en boerenkool, welke alle folaat te helpen bij de spijsvertering, met vruchten die rijk zijn aan foliumzuur, zoals sinaasappels, papaya, aardbeien, meloen en meloen.

•  Plaatsvervanger groenten hoog in kalium met vruchten die ook hoog in kalium zijn. Veel mensen beter te voelen nemen kalium tijdens gewichtsverlies programma's om te helpen met vermoeidheid of zwakte. In plaats van het eten van broccoli, erwten, lima bonen, tomaten en aardappelen, substituut sinaasappels, bananen, appels en gedroogde abrikozen.

•  Verhoog het waterverbruik om u te helpen een vol gevoel langer, krijg weer nieuwe energie en het verhogen van uw stofwisseling door het eten van vruchten die ook hoog in watergehalte zijn. In plaats van het eten van groenten zoals komkommers, selderij, sla en tomaten, probeer het eten van kersen, meloen, druiven, ananas, mango en papaya.

•  Een andere optie, als je een hekel aan groenten, is om meer peulvruchten te nemen in uw dieet. Peulvruchten bevatten grote hoeveelheden vezels, evenals eiwitten, om u te helpen een vol gevoel langer. Deze omvatten lima, nier, kikkererwten en Pinto bonen en linzen en edamame.

Hints

  • Het nemen van een multivitamine is altijd aanbevolen tijdens een gewicht-verlies programma.
  • Niet beperken uw inname van groenten om alleen de hierboven genoemde, als alle vruchten bevatten voedingswaarde.
  • Eet vers fruit in plaats van ingeblikte wanneer mogelijk.
  • Eet volkoren fruit in plaats van sap wanneer mogelijk.
  • Voor een optimale gewichtsverlies, omvatten een scala van andere groepen voedingsmiddelen in uw dieet, zoals volle granen, magere eiwitten, peulvruchten, magere zuivelproducten en hart-gezonde oliën.
  • Als u ervoor kiest om geen groenten te eten helemaal niet, zorg ervoor om extra fruit en peulvruchten te eten om genoeg voedingsstoffen en vezels te krijgen. Door het consumeren van een all-eiwit en vet dieet, kunt u het risico op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen op de weg.