Hoe om gewicht te verhogen

Hoewel onze samenleving besteedt veel tijd zorgen te maken over hoe om gewicht te verliezen, is het gemakkelijk om te vergeten dat anderen moeten maken over hoe om gewicht te verhogen. Als gevolg van een actieve en veeleisende levensstijl, een hoge stofwisseling, medicijnen, of ziekte, moeten veel mensen zich concentreren op het toevoegen van enkele kilo's. Als je ondergewicht en moeten leren hoe u uw gewicht te verhogen, zijn er vele opties.

Instructies

•  Focus op het verhogen van calorieën tijdens de maaltijden. Om gewicht te winnen, moet u het aantal calorieën dat je in elke dag te verhogen. Probeer een beetje meer eten toe te voegen aan elke maaltijd, met name voedsel hoog in calorieën. Zorg ervoor dat voedingsmiddelen rijk aan gezonde vetten, zoals olijfolie, avocado en noten toe te voegen.

•  snacks toevoegen tussen de maaltijden. Zorg ervoor dat u verschillende snacks gedurende de dag die zijn verpakt met calorieën eten. Kies voor maaltijdvervanger bars of calorierijke shakes als deze zal een hoge hoeveelheid calorieën te bieden zonder onnodig vullen je op.

•  Voeg vloeibare calorieën. Het toevoegen van drankjes gedurende de dag kan u helpen calorieën toe te voegen zonder het te merken. In plaats van water of light frisdrank, probeer sap of melk. In plaats van thee of zwarte koffie, overschakelen naar een cappuccino of latte. Vloeibare voeding dranken zoals Zorgen zijn goede opties voor zowel calorieën toe te voegen evenals complete uw voedingsinname. Beter nog, maak je eigen drankjes met een blender in huis - op deze manier weet je dat wat je in de drank is gezond en natuurlijk.

•  Let op wat je eet. Het opschrijven van wat je eet gedurende de dag kan u helpen overwegen of je eet genoeg calorieën. Misschien eet u minder dan u dacht. Gebruik online eten dagboeken zoals FitDay bijhouden hoeveel calorieën je in via de voeding en hoeveel je verbruikt door middel van oefening en je dagelijkse routine.

•  Focus op het toevoegen van de juiste oefening. Zelfs als je ondergewicht, is het belangrijk om de sportschool te raken; maar zorg ervoor dat u het maken van de juiste workout keuzes. Blijf weg van eenvoudige cardio-apparatuur omdat het alleen zal verbranden calorieën. In plaats daarvan concentreren op het heffen van gewichten met veel herhalingen te toon toe te voegen. De lichte trainingen zullen uw eetlust te stimuleren en je kunt zelfs snack als je gaat.