Hoe om gewicht te krijgen in de borst

Hoe om gewicht te krijgen in de borst

Om gewicht te krijgen in de borst, moet je om gewicht te krijgen over het hele lichaam. Soortgelijke spot reductie in gewicht in slechts één gebied van het lichaam mogelijk. Om een ​​grotere kist te krijgen, moet je je eetgewoonten aan te passen; om te voorkomen dat het krijgen van vet, zul je moeten oefenen op te nemen in uw levensstijl.

Instructies

•  Verhoog je calorie-inname 300-500 calorieën. Observeer je lichaam om een ​​idee van hoeveel calorieën u momenteel consumeren om uw gewicht te behouden en voeg de extra calorieën om dit bedrag te krijgen. Gewicht zelf regelmatig en streven naar een wekelijkse gewichtstoename van 0,5 tot 1 Pond.

•  Consumeer gezonde voedingsmiddelen uit hoogwaardige bronnen zoals complexe koolhydraten, magere eiwitten en onverzadigde "gezonde" vetten. Eet voedingsmiddelen zoals vis, kip, bruine rijst, volkoren brood, olijfolie en rauwe noten.

•  Eet 5-6 maaltijden per dag om je lichaam te voorzien van een constante voeding en extra calorieën en om je stofwisseling actief te houden.

•  Verwerk een gewicht trainingsprogramma dat je hele lichaam richt en bouwt spieren. Spiermassa verhoogt je stofwisseling en voorkomt het verkrijgen van gewicht in de vorm van vet. Omvatten samengestelde oefeningen die meerdere spieren tegelijk richten en spiergroei. Voorbeelden zijn squats, lunges, deadlifts en pull ups.

•  Richt de borst door het doen van oefeningen die zich richten op de binnenste, buitenste, bovenste en onderste borstspieren. Sommige oefeningen die je kunt doen zijn onder barbell bankdrukken en dumbbell flyes op een hellend, plat en daalde bank en doe push-ups voor een hele training van het bovenlichaam.

•  Zorg water uw belangrijkste drank naar keuze. Water spoelt uw systeem, bevordert een gezonde spijsvertering en hydrateert je. Vermijd alcohol en zijn lege calorieën.

•  Sleep acht uur per dag, zodat je lichaam genoeg tijd om zich te herstellen en u te voorzien van nieuwe energie voor de komende dag.