Hoe om gewicht te krijgen als een 16 Year Old Boy

Hoe om gewicht te krijgen als een 16 Year Old Boy

Als tieners groeien en volwassen worden, hun lichamen gaan door vele snelle veranderingen. Gevoel te mager of slungelig kan een bron van angst voor verschijning voor tienerjongens zijn. Ondergewicht kan ook negatieve gevolgen voor de gezondheid, zoals een verminderd immuunsysteem. Als je een tiener die wil om gewicht te krijgen, is het belangrijk om dit te doen op een gezonde manier om ervoor te zorgen dat u het ontvangen van de juiste voedingsstoffen als uw lichaam groeit. Het eten van gezonde, calorie-dichte voedingsmiddelen vaak, in combinatie met een gevarieerde voeding, is een goede manier wat kilo's op te zetten.

Instructies

•  Eet een gevarieerde voeding van gezonde voedingsmiddelen, zoals hele granen, vers fruit en groenten en mager vlees. Dit kan onder meer volkoren pasta in plaats van pasta gemaakt met witte bloem, kip in plaats van een hamburger en plantaardige roerbak in plaats van friet of chips. Het eten van volle granen en groenten zorgt ervoor dat uw groeiend lichaam krijgt alle voedingsstoffen die het nodig heeft. Tienerjongens in het bijzonder behoefte aan extra ijzer en calcium, die beide kunnen worden gevonden in voedingsmiddelen zoals mager vlees en zuivel, respectievelijk eten.

•  Eet drie volledige maaltijden en drie snacks per dag. Het eten van gezonde, goed uitgebalanceerde maaltijden en snacks helpt geeft het lichaam meer calorieën. Calorieën zijn een eenheid voor energie. Metabolisme Een tiener is erg snel - snel werken om voedsel te verwerken in voedingsstoffen voor het lichaam. Eten houdt vaak je metabolisme werkt in een gestaag tempo en biedt u meer calorieën. Als je genoeg calorieën eet, zal je lichaam niet in staat zijn om ze allemaal, die zal leiden tot gewichtstoename te verbranden.

•  Drink sappen en smoothies. Qua voedingswaarde-rijke dranken te verstrekken van uw lichaam met extra calorieën zonder vulling je up. Voor mensen die proberen om gewicht te winnen, het drinken van verse vruchtensappen, smoothies en eiwit shakes zijn een gezonde manier van het opnemen van meer calorieën in uw dieet.

•  Maximale hogere calorie voedsel. Sommige tieners vol gevoel sneller dan anderen. Als grote porties te veel, probeer het eten kleinere porties calorierijke voedingsmiddelen, zoals noten, muesli, gedroogde vruchten en avocado's.

•  Eet gezonde vetten, zoals noten, olijven, koudgeperste oliën en avocado's. Vetten zijn een noodzakelijk onderdeel van elk dieet. Gezonde vetten, in tegenstelling tot de verzadigde vetten in verwerkt en gefrituurd voedsel, helpen handhaven van een goed afgeronde dieet.

Hints

  • Omdat steeds meer jongens hebben specifieke voedingsbehoeften, is het belangrijk met uw kinderarts over eventuele veranderingen in het dieet te spreken om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw dieet.