Hoe om gelukkig te zijn met jezelf en Cure Depressie

Leren hoe gelukkig met jezelf kan niet over een nacht ijs te zijn, maar het kan zeker worden gedaan. Slecht gevoel over jezelf kan leiden tot depressie, en het is ook een symptoom van depressie.

Als u zijn gediagnosticeerd met een depressie moet u het advies van een arts te zoeken, ofwel een huisarts of een psychiater die medicijnen kan voorschrijven als het nodig is. Cognitieve therapie met een gekwalificeerde therapeut kan helpen of je op medicatie. Het wijzigen van bepaalde gedachten, gevoelens en gedrag kunnen verbeteren stemming.

Instructies

Zie een arts als u depressief

•  Hebben een volledig lichamelijk uit te sluiten voor de hand liggende oorzaken van depressie. Als de depressie is ernstig of levensbedreigend zijn (dat wil zeggen dat u ondervindt suïcidale gedachten), kan de arts medicijnen aanbevelen.

•  Indien een depressie is gediagnosticeerd, in overleg met een psychotherapeut die is gespecialiseerd in cognitieve therapie voor depressie.

•  Schakel in gedachten, gevoelens en gedragingen, die hieronder worden beschreven, om jezelf te helpen, maar doen dat alleen met toestemming van uw therapeut. Als uw depressie is niet klinisch (dus niet ernstig genoeg om te worden gediagnosticeerd) de tips hieronder kunnen helpen.

Interpreteer je negatieve gevoelens

•  Schrijf alle negatieve gevoelens die je hebt over jezelf. Bekijk vervolgens de lijst.

•  Heeft u slecht gevoel over jezelf als gevolg van iets negatief of destructief je hebt gedaan of aan het doen zijn? Als dat zo is, is het tijd om de destructieve gedrag te stoppen, excuses aan wie u hebt geschaad en zich verbeteren.

•  Vraag andere mensen die je vertrouwt, met inbegrip van een gekwalificeerde adviseur, als ze denken dat je negatieve gedachten realistisch zijn. Als niemand denkt dat je bent in fout, is het mogelijk dat je negatieve gevoelens over jezelf en je schuld zijn gewoon te wijten aan de depressie, in welk geval u zou moeten zoeken naar medicatie en / of cognitieve therapie.

•  Bent u slecht gevoel over jezelf omdat je niet om dingen te doen in het leven dat je wilt doen, of omdat je dingen die je niet wilt doen aan het doen? Als dat zo is, kan het tijd om een ​​aantal veranderingen in je leven te maken. Een loopbaanadviseur kan spiritueel adviseur of therapeut helpen.

Analyseer je denkpatronen

•  Op zoek gaan naar een cognitief therapeut die je kan helpen je kijkt naar je denkpatronen om te zien of je gedachten zijn bij te dragen aan uw problemen zelfbeeld en depressie met.

•  Notice wanneer je voelt bijzonder depressief. Vraag jezelf af welke gedachten u ondervindt op dit moment. Schrijf ze op. Noteer de overtuigingen die je hebt over jezelf dat het rijden bent die negatieve gedachten.

•  Na elke zin, stel jezelf de volgende vragen: Is het waar? Laat anderen denken dat het waar is? Ben ik overdrijf? Is er een andere manier om ernaar te kijken? Als een vriend gevoeld op deze manier, wat voor advies zou ik haar geven? Vervang de negatieve gedachte met een alternatieve positieve gedachte, gebaseerd op de antwoorden op die vragen.

•  Als je niet kan komen met alle ideeën die positiever zijn, vraag andere betrouwbare mensen voor de input. Als het beantwoorden van deze vragen voelt u zich nog erger, raadpleeg dan een therapeut meteen.

•  Maak er een gewoonte van het afstemmen op deze negatieve gedachten en ze te vervangen.

Ontwikkelen Meer positief gedrag te Depressie Ease

•  Ontwikkelen van een routine en hou je eraan. Elke dag opstaan, aankleden, doe de dingen die je moet doen en plannen een aantal dingen die je wilt doen.

•  Maak een lijst van gezonde dingen die aangenaam zijn voor u. Onder meer kleine dingen die gemakkelijk te doen, zoals het luisteren naar muziek. Elke dag tijd aan ten minste een, zo niet twee of drie van deze dingen.

•  Oefening. Volgens de Mayo Clinic, studies tonen aan dat lichaamsbeweging zo effectief als antidepressiva in sommige gevallen kan worden. Doe wat aërobe activiteit, zoals hardlopen of stap klas gedurende 30 minuten vier tot zes keer per week.

•  Maak een plan voor je leven. Elke dag stellen en te werken aan kleine doelen die haalbaar zijn en zal leiden tot iets dat je wilt bereiken.

•  Een beroep doen op de ondersteuning, hulp en vriendschap van andere mensen. Isolatie maakt depressie erger.

Hints

  • Vergeet niet dat het niet uitmaakt hoe slecht dingen voelen, deze gevoelens zijn niet voor eeuwig, ze passeren.
  • Klinische depressie is een ernstige ziekte en iedereen met symptomen van depressie moeten op zoek gaan naar de in-persoon advies en verzorging van een gekwalificeerd medisch en / of geestelijke gezondheid professional. Zelfs als het niet lijkt dat serieus moet je nog steeds een andere deskundige om te controleren. De oefeningen in dit artikel zijn bedoeld voor mensen die niet klinisch depressief. Die onder de hoede van een professional moet eerst met hen te raadplegen, voordat het doen van deze oefeningen.