Hoe om fit te blijven zonder te oefenen

Hoe om fit te blijven zonder te oefenen

Amerikanen zijn bezig. Met onze snelle levensstijl er nooit lijkt te zijn genoeg uren in de dag om te passen in de tijd om te oefenen. In feite hebben 7 van de 10 Amerikanen niet genoeg beweging krijgen. Er zijn eenvoudige manieren om de fysieke activiteiten in je dag op te nemen, zonder tijd te maken voor de sportschool.

Instructies

•  Verwerk meer wandelen in uw dagelijkse routines. De makkelijkste manier om fit te blijven zonder te oefenen is om het lopen te vervangen voor het rijden waar mogelijk. U kunt lopen naar het werk, de winkel, naar school, naar de kerk en een aantal boodschappen te doen als een van deze opties zijn op loopafstand.

2 U parkeert de auto verder weg van de winkel of op het werk, zodat u kunt nemen een paar stappen van de oefening in je dagelijkse routine.

•  Neem de trap waar mogelijk. Traplopen is een geweldige manier om fit te blijven zonder formele trainingsprogramma's.

•  Reinig uw huis. Het kan geweldig voor het verhogen van uw activiteit niveau. Doe een been lunge elke keer dat u de stofzuiger naar voren te duwen, doen squats als je stof items dichter bij de grond en het gebruik van grote armbewegingen bij het schoonmaken van de badkamer spiegel.

•  Dans de hele nacht. Dansen is een geweldige manier om fit te blijven zonder een formele oefening routine. Plan een dansende date met je partner of vrienden, of gewoon de gordijnen dicht, zet de muziek en dans weg.

•  Speel met je huisdier of je kinderen. Apporteren met de hond en spelen label met de kinderen. Zij zullen de extra tijd die je besteedt met hen en je lichaam waarderen de extra activiteit waarderen om fit te worden.

•  Gebruik een push maaier om uw gazon of delen van uw gazon in plaats van een grasmaaier maaien.

Hints

  • Het dragen van een stappenteller om uw dagelijkse stappen te volgen, is een grote motivator. Stappentellers is te vinden op vele sportzaken zoals Dick's Sporting Goods.
  • Als je gezondheid voorwaarden of niet actief bent voor een tijdje contact op met uw arts voordat u probeert om uw activiteit te verhogen.