Hoe om fit te blijven Met een gebroken enkel

Fit blijven met een gebroken enkel is heel goed mogelijk als je je geest aan het. Sommige mensen die hun enkel breken zou de makkelijke weg te nemen en te zeggen dat het uitoefenen gevaarlijk is met een gebroken enkel. Onderlichaam workouts zoals joggen en fietsen zijn zeker niet aan de orde, maar er is geen reden waarom je bovenlichaam workouts niet kunt doen en uw dieet nauwgezet controleren.

Instructies

•  Bewaak uw dieet. Maak een lijst van voedsel dat je eet op een dagelijkse basis en ook de eventuele ongezonde voedsel dat je de neiging om te eten. Probeer dit voedsel gesneden uit uw dieet als je wilt om fit te blijven met een gebroken enkel. Het handhaven van een gezonde voeding is nog belangrijker wanneer u een gebroken enkel, omdat het uitoefenen gaat moeilijker te zijn. Gebruik de rust stofwisseling rekenmachine uit de Mayo Clinic te bepalen hoeveel calorieën je lichaam verbrandt in een dag zonder te oefenen. Als je rust stofwisseling is 2.300 calorieën dan proberen om niet meer dan 2300 calorieën verbruikt in een dag als je probeert om fit te blijven met een gebroken enkel.

•  Onderhoud uw cardiovasculaire conditie. Gebruik een arm fiets om uw hartslag te verhogen, zonder druk uit te oefenen om je gebroken enkel. De meeste arm fietsen hebben hartslagmeters die u zal toestaan ​​om te zien hoeveel calorieën je verbrand en hoe hoog je je hartslag hebt verhoogd.

•  Doe krachttraining oefeningen. Er zijn tal van bovenlichaam kracht oefeningen die je kunt doen zal geen invloed op uw gebroken enkel. Biceps krullen, bankdrukken, schouder pers, en triceps extensions zijn slechts een paar van het bovenlichaam oefeningen die ervoor zorgt dat je fit.

Hints

  • Vermijd elk gymnastiektrainingen dat enige mate van pijn aan uw enkel.