Hoe om fit te blijven als je onder 16

Hoe om fit te blijven als je onder 16

Om fit te blijven en de versiering is afhankelijk van het eten van gezonde maaltijden en een actieve levensstijl. Fit als een tiener zal u helpen goede gewoonten die je goed kunt uitvoeren in uw gouden jaren te ontwikkelen. Het is uiterst belangrijk om fit te blijven als je jonger bent dan 16, want dit is de laatste keer in je leven kun je vetcellen krijgen. Uw vetcellen kunnen verhogen en in omvang afnemen, maar na uw tiener jaren, het aantal vetcellen je hebt is blijvend.

Instructies

•  Word lid van een sport op school of via organisaties in uw gemeenschap. Zoek een activiteit die u genieten, of het nu voetbal of cheerleading, om u te helpen een actieve levensstijl te handhaven. Sommige sporten zijn seizoensgebonden, dus kies twee of drie verschillende degenen actief te blijven het hele jaar. Meld je aan voor gymnastieklessen op school.

•  Welke sporten beoefende zomerkampen. Er is een breed scala van voetbal, voetbal en andere vormen van sportkampen die u kunnen helpen fit te blijven wanneer de school niet in zitting is.

•  Beperk je tijd spelen van videogames, met behulp van een computer en televisie kijken. Een sedentaire levensstijl zal leiden tot gewichtstoename. In plaats daarvan, breng uw vrije tijd sporten of deelnemen aan andere activiteiten in de buitenlucht.

•  Vermijd frisdrank. Frisdranken leiden tot gewichtstoename vanwege de hoge hoeveelheid suiker en lege calorieën. High-fructose corn syrup, een gemeenschappelijke zoetstof in veel frisdranken en andere snacks, is een boosdoener in gewichtstoename.

•  Vermijd junk food. Beperk de hoeveelheid fastfood, koekjes, chips en andere voedingsmiddelen met weinig voedingswaarde. Als u eten in een fast-food restaurant met familie of vrienden, kiezen voor een salade of gegrilde sandwich optie. Sla de gefrituurde bijgerechten.

•  Eet een verscheidenheid aan groenten en fruit. U kunt knabbelen worteltjes of fruit als tussendoortje of pak ze als onderdeel van een gezonde lunch. Eten ook groenten als bijgerecht bij het diner. Beperk uw inname van Franse frietjes - de nummer 1 groente gegeten door kinderen en tieners.

•  eten volle granen en magere eiwitten. Volle granen zijn een goede bron van vezels, die u zal helpen een gezond gewicht te behouden. Vermijd rood vlees en eet meer kip, kalkoen en vis.