Hoe om ernstige jeuk van de hoofdhuid Heal

Hoe om ernstige jeuk van de hoofdhuid Heal

Er zijn verschillende oorzaken late jeukende hoofdhuid. Vaak een jeukende hoofdhuid is het gevolg van een droge of een vette hoofdhuid. Stress, een slechte voeding, slechte wassen gewoonten, psoriasis, seborroïsch eczeem en zelfs luizen kunnen ook leiden tot een jeukende hoofdhuid. Als u last heeft van een ernstige jeuk van de hoofdhuid, zult u wilt om de behandeling zo snel mogelijk om een ​​infectie te voorkomen. Als je al thuis en over-the-counter remedies hebben uitgeput, wil je het advies van een dermatoloog.

Instructies

•  Koop een anti-schimmel shampoo, vooral als u last hebben van ernstige jeuk als gevolg van hoofdroos. Deze soorten shampoos kunnen worden gekocht over de toonbank. Indien de jeuk verspreidt de oren, het gezicht of de nek, zoeken naar een arts die een efficiëntere type shampoo kan voorschrijven.

•  Neem een antihistaminicum om tijdelijke verlichting van ernstige jeuk zorgen. Robert Richards, een woordvoerder van de Amerikaanse Academie van Dermatologen, suggereert antihistaminica, zoals Benadryl of Chloor-Trimeton omdat ze veel anti-jeuk ingrediënten bevatten. Deze producten zullen nuttig 's nachts, genomen voor het slapen gaan, omdat ze bevatten een kalmerend middel.

•  Breng olijfolie aan je hoofdhuid vóór het wassen. Terwijl je in de douche, gelden genoeg olijfolie om je hele hoofdhuid te bedekken en laat het zitten voor 10 minuten. Olijfolie verzacht de droge en jeukende huid. Zodra de olijfolie heeft gezeten op je hoofdhuid voor 10 minuten, ga verder met je shampoo routine.

Hints

  • Een ernstige jeukende hoofdhuid kan door luizen hoofd. Als luizen worden gevonden, zie een dermatoloog onmiddellijk om te voorkomen dat de verspreiding van de luizen aan anderen. Bepaalde chemische stoffen in haarverzorgingsproducten en behandelingen ook kunnen leiden tot ernstige jeuk van de hoofdhuid. Als u de symptomen binnen 48 uur na het ondergaan van een chemisch proces aan je haar of het gebruik van een bepaald product ziet, stop dan onmiddellijk het gebruik en raadpleeg een dermatoloog.