Hoe om erachter te komen Weight Watchers AU_POINTS

Als u op Weight Watcher of overweegt doet Weight Watchers is het belangrijk om te weten hoe de activiteit punten te berekenen. Ze zijn een belangrijke manier om je gewichtsverlies te verhogen evenals make-up voor extra voedsel dat je gegeten hebt. Leer hoe te berekenen en uitzoeken van uw gewicht watchers activiteit punten in een paar stappen.

Instructies

•  Het eerste wat je hoeft te doen is het bepalen van uw niveau van activiteit om uw gewicht watchers activiteit punten te berekenen. Om uw niveau van activiteit te bepalen kun je gebruik maken van uw hartslag of een speaking test. Als u gebruik maakt van de hartslag om uw gewicht watchers activiteit punten te berekenen dan 40-54% van je maximale hartslag is licht, 55-69% is matig, en 70% of meer is intens. Als u het woord test om uw gewicht watchers activiteit punten bereken dan als je een full normaal gesprek kan hebben, het is licht, je kunt spreken, maar het is een beetje moeilijk is matig, en moeilijk om te spreken is intens. Dit is uiterst belangrijk bij het bepalen van uw gewicht watchers activiteit punten.

•  De volgende stap om uw gewicht watchers activiteit punten te bepalen is hebben het aantal minuten van de activiteit van uw ingevulde evenals uw huidige gewicht. U wilt dan vermenigvuldig je huidige gewicht door het aantal minuten dat u uitgewerkt. Bijvoorbeeld, als u uitgewerkt voor 30 minuten en je gewicht £ 150, zou je 4500.

•  Zodra u het nummer uit stap twee moet u meerdere die door het nummer dat overeenkomt met uw activiteit niveau (zoals bepaald in stap 1) om erachter te komen uw gewicht watchers activiteit punten. Voor lichte activiteit, multiple het aantal door 0,000232, voor matige activiteit vermenigvuldigen met 0,000327, en voor intensieve trainingen vermenigvuldigen met 0008077. Bijvoorbeeld, als je woog £ 150 en werkte gedurende 30 minuten op een intens niveau dat je zou vermenigvuldigen 150 •  0008077. In dit voorbeeld is de persoon verdiende 3,6 weight watchers activiteit punten.

Hints

  • Als u behoort tot watchers online gewicht, kunt u toegang tot hun online calculator