Hoe om erachter te komen caloriegehalte in Food

Hoe om erachter te komen caloriegehalte in Food

De wetenschappelijke definitie van een calorie is de hoeveelheid warmte die nodig is om één gram water 1 graad Celsius verhogen. Het lichaam is gebaseerd op warmte om calorieën te verbranden. Dat is het hele idee van de oefening. Warmte gegenereerd en calorieën verbrand. Als er een overvloed verbruikte calorieën, worden ze opgeslagen als vet. Daarom tellen van calorieën is belangrijk om overgewicht te voorkomen.

Instructies

•  Lees de etiketten. Een voedingswaarde-etiket zal een lijst van de portie, de hoeveelheid porties en de calorieën per portie. Ze lijst ook de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten, vetten en calorieën het bevat. Wees voorzichtig want er zijn soms 2 of meer porties per pakket. Te achterhalen van de hoeveelheid calorieën, vermenigvuldig de porties keer de calorieën per portie. Dit geldt voor enkele items en alles dat wordt boxed, in zakken of in blik.

•  Neem contact op met een goede calorie-inhoud website. Er is de CalorieKing. Typ de naam van een levensmiddel in de zoekmachine en het biedt alle voedingswaarde, waaronder de calorieën, porties, voedingsstoffen en variaties van het voedsel. Een goed voorbeeld hiervan zou bananen zijn. Het geeft informatie over verse bananen, bananen chips, pudding, muffins en zelfs bananen zich splitst.

•  Aankoop resource gidsen. Dit kunnen boeken of tijdschriften met een verzameling van voedsel en hun calorische waarde. Resource gidsen algemeen geven u de calorieën, vetten en eiwitten van alle soorten voedsel. Ze laten ook zien hoe om erachter te komen grootte van de porties. Dit werkt vooral goed wanneer het proberen om gewicht te verliezen.

•  Koop een voedingsmiddel schaal en maatbekers. Het caloriegehalte van veel levensmiddelen wordt gemeten gewicht en volume. Dit is vooral het geval bij vlees en granen. Een pakket geeft vaak de grootte in ounces, cups of grammen. Door het gebruik van de schaal kun je precies te weten hoeveel vlees 200 calorieën is gelijk aan door het te plaatsen op de schaal en het maken van de juiste bezuinigingen. Maatbekers werken echt goed met ontbijtgranen en havermout. Hier is een voorbeeld van hoe het werkt. Als een 1/2 kopje havermout evenaart 150 calorieën, dan 3/4 van een kop zal 225 calorieën bevatten. Dit wordt voorgesteld door toevoeging 75-150 die de helft van de hoeveelheid calorieën in een half kopje. Het enige wat u hoeft te doen is aan te passen op basis van de calorieën per portie.

•  Journal de resultaten. Na het vinden van alle benodigde informatie over de calorie hoeveelheden voedingsmiddelen, is het een goed idee om deze te loggen in een dagboek. In dit tijdschrift, meldt voedsel maten, maaltijd combinaties en de inhoud calorie van elk. Mark down verschillende opties voor ontbijt, lunch, diner, snacks en desserts. Dit geeft je een quick reference guide geven wanneer u thuis en wanneer u het bereiden van maaltijden.

Hints

  • Een boek om te krijgen die specifiek is voor fast food restaurants heet Eat This Not That en maakt een lijst populaire fast food maaltijden en hun calorie-afbraak. Het toont aan maaltijden die rijk zijn aan calorieën en vet zijn en het biedt gezondere alternatieven.