Hoe om erachter Fat Grams

Vet is een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. Je lichaam heeft vet om te absorberen en benutten vitale voedingsstoffen, waaronder vitaminen A, D, E en K. Vet is een belangrijke energiebron. Zonder genoeg vet in je voeding, je lichaam eiwitten verbranden voor energie, die je spieren en weefsels kunnen verzwakken.

Het eten van te veel vet leidt tot gewichtstoename en verhoogt het risico op hart-en vaatziekten en diabetes. Gemiddeld zou slechts 30 procent van je dagelijkse calorieën afkomstig zijn uit vet. Het bepalen van het vet gram inhoud in een portie van eten is een eenvoudig proces dat u zal helpen beperken uw inname van vet.

Instructies

Fat Grams uit Calorieën

•  Controleer het voedsel label voor het aantal calorieën uit vet. Op standaard labels, deze wordt weergegeven onder de totale calorie-inhoud.

•  Bereken gram vet door deling van het vetcalorieën door 9. Vet bevat 9 calorieën per gram, waardoor het energierijke dan koolhydraten of eiwitten.

•  Vergeet niet dat het label geeft u een meting per-serving. Als je de berekening van het aantal grammen vet voor meerdere porties, vermenigvuldigt u het nummer dat u krijgt in stap twee van het totale aantal porties.

Fat Grams voor Vlees

•  Bepaal de gram vet per portie van het vlees met behulp van een algemene conversietabel. Vlees door het pond verkocht via een slager zijn niet altijd voorzien van hun vet calorieën of gram inhoud. U kunt vlees verdelen in drie categorieën --- zeer mager, mager en middelgrote vet te helpen vet te bepalen.

•  Bereken de gemiddelde gram vet per ons vlees. Zeer mager vlees (zoals kippenborst zonder vel of witte visfilets) bevatten 1 gram vet per ounce. Mager vlees (zoals donkere kip of flank steak) bevatten 2 tot 3 gram vet per ounce. Medium-vet vlees (zoals gehakt en karbonades) hebben 5 gram vet per ounce.

•  Vermenigvuldig het vet gram per ounce door uw geplande portiegrootte, meestal 3 tot 4 gram.

Dagelijks Fat Gram Intake

•  Bereken het aantal calorieën je nodig hebt om een dag consumeren om uw huidige gewicht te behouden. Als u een actieve man, moet je 15 calorieën per kilo lichaamsgewicht. Als u een niet-actieve mannelijke, hoeft u slechts 13. Een actieve vrouw nodig heeft 12 calorieën per kilo lichaamsgewicht. Een inactieve vrouwelijke hoeft slechts 10. Vermenigvuldig het getal dat het beste bij u het door uw huidige lichaamsgewicht. Het resultaat is het aantal calorieën dat je moet eten per dag om uw gewicht te behouden.

•  Vermenigvuldig uw totale calorie-inname van 0,3 tot 30 procent te bepalen. Dat is het aantal vet calorieën u moet consumeren in een dag.

•  Verdeel het aantal vet calorieën je nodig hebt in een dag van 9 tot en met het aantal gram vet je moet consumeren in een dag te bepalen.