Hoe om energie te herstellen Met Chinese Geneeskunde

Hoe om energie te herstellen Met Chinese Geneeskunde

Eens zo vol energie, je hebt nu het moeilijk vinden alleen maar om jezelf te slepen uit bed. U heeft een aantal artsen gezien, alleen om te horen dat het 'in je hoofd. " U kent uw vitaliteit is ondermijnd, je weet alleen niet hoe het terug te krijgen. Overwegen om de Chinese geneeskunde om uw energie te herstellen.

Instructies

•  Ga op zoek naar de dichtstbijzijnde acupunctuur beoefenaar. Een oude Chinese praktijk doordrenkt van mysterie, heeft acupunctuur zijn stempel gedrukt op de hedendaagse alternatieve geneeskunde behandelingen om energie niveaus herstellen tot hun maximum.

•  Drink je kruidenthee. Traditionele kruiden voor het herstellen van lage-energie-niveaus bevatten Panax Ginseng, Siberische Ginseng, Schisandra, Astragalus, Chinees Kudze, Lo ahan Kuo, Bitter Orange en Chinese Blackberry. Koop een kant en klare mix, of combineer uw eigen voor een aangepaste behandeling.

•  Meld je aan voor Tai Chi lessen. Deze oude soft-stijl krijgskunst wordt beweerd om lage-energie-niveaus te herstellen, het verhogen van uw gevoel van welzijn, verscherp je reflexen, uw bloeddruk verlagen en zelfs verhogen van uw flexibiliteit. Onderzoek heeft aangetoond Tai Chi kan het energieniveau te herstellen door het verhogen van de bloedcirculatie en het verminderen van depressie.

•  Eet met de seizoenen. De traditionele Chinese geneeskunde leert ons om het voedsel dat natuurlijk voor elk seizoen zijn te eten. In plaats van het vullen op suikers, probeer het eten van lokaal geteelde groenten en fruit in het voorjaar en de zomer en dineren op vlees, granen en kruiden lokaal geproduceerd in de herfst en winter.