Hoe om drukpunten op de voet en het lichaam te vinden

Het is vaak moeilijk te vinden drukpunten op de voet dan op andere delen van het lichaam. Dit komt omdat veel mensen hebben moeite comfortabel toegang krijgen tot hun voeten op de drukpunten drukken. Het kan worden gedaan als je flexibel bent. Anders krijg je een vriend om u te helpen dan terug de gunst. Het kan heel plezierig.

Instructies

•  Begin met het lokaliseren van uw achillespees. Het is de kam loopt van je hiel naar je kuit. Druk de punt in het midden van de achillespees beweeg de druk op en neer de nok. Dit zal zeer pijnlijk zijn als je drukt te hard, dus wees voorzichtig. Dit drukpunt wordt verondersteld om de nierfunctie te verbeteren en te verdrijven angst.

•  Kijk naar de bovenkant van je voet. Plaats uw wijsvinger tussen je grote teen en de tweede teen. Nu trace een line-up van uw voet ongeveer een centimeter naar waar de botten van je tenen te ontmoeten in je voet. Druk op de punt recht naar beneden met je vinger. Dit drukpunt wordt verondersteld om de leverfunctie te verbeteren en laat opgekropte woede of frustratie.

•  Ga naar je grote teen. Druk op het punt op de onderste buitenste hoek van de grote teen nagel. Als u op zoek bent naar je linkervoet is de linker benedenhoek. Als u op zoek bent naar je rechter voet is de rechter benedenhoek. Dit drukpunt wordt dat zelfvertrouwen verhogen.

•  Verplaats naar je vierde teen. Dit is de een net voor je kleinste teen. Druk op de punt op de onderste buitenste hoek van de nagel, net als je deed met de grote teen nagel. Dit drukpunt wordt verondersteld om galblaas functie en het vermogen tot besluitvorming te verbeteren.

•  Controleer de onderkant van je voet. Plaats uw duim tussen je grote teen en de tweede teen. Til je tenen omhoog dan traceren je duim langs de zool van je voet tot je aan de voet van de bal van de voet. Dit zal zijn waar uw voet is niet meer omhoog hengelen. Het zal een centimeter of twee onder de basis van je tenen zijn. Ontspan je tenen en druk op de punt. Dit voelt verdomd goed. Probeer het op een vriend.

Hints

  • Pas lichte, constante druk op elk drukpunt. Stoppen als u pijn ervaart. Werken de druk rond het gebied om de beste locatie te vinden. Drukpunten variëren van persoon tot persoon. Bij sommige mensen zijn ze uiterst gevoelig terwijl anderen niet voelen ze in het geheel. Experimenteer om te zien wat voor u werkt.