Hoe om doorligwonden te behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe om doorligwonden te behandelen met behulp van Home Remedies

Voor een persoon in het ziekenhuis of een verpleeghuis, kan doorliggen een probleem zijn. Doorliggen gebeuren wanneer iemand bedlegerig is en niet genoeg bewegen. Doorliggen komen voornamelijk voor bij mensen die verlamd zijn, gehandicapt of uitgeschakeld. Een persoon die in dezelfde positie in bed blijft, zonder bewegen genoeg zal maagzweer hebben zoals pijn op de benige delen van hun lichaam. Doorligwonden zijn ook bekend als doorligwonden omdat ze verschijnen wanneer er te veel druk op het lichaam van een verblijf in een positie te lang. Zelfs als iemand wordt verlamd, gehandicapten, of gehandicapten, en in een verpleeghuis, moeten ze hulp bewegen genoeg om de druk af te houden van het lichaam. Helaas, doorliggen is een veelvoorkomend probleem in verpleeghuizen, omdat de patiënten vaak verwaarloosd en achtergelaten tot in bed niet kunnen bewegen. Er zijn natuurlijk dingen die een mens met doorliggen kan doen om de wonden te helen.

Instructies

•  Meng de melk van magnesia en jodium in een kom en zet het mengsel aan de kant voor een tijdje. Na ongeveer 30 minuten, breng het laxeermiddel en jodium mengsel aan de doorligwonden. Breng het mengsel meerdere malen per dag als nodig en na een paar dagen de doorligwonden begint te genezen.

•  Meng een beetje suiker en honing en breng het aan de doorliggen. Breng het mengsel tweemaal daags.

•  Meng 2 el. van honing en 1 el. rabarber sap of bietensap. U kunt een shaker gebruiken voor dit mengsel of meng het in een kom. Met behulp van een shaker zal het beter te mengen. U kunt ook wat bloem om het te verdikken je nu aan als je denkt dat het te dun is. Breng dit mengsel aan de doorliggen, bedek de wond met een verband en het veranderen dagelijks.

•  Reinig het gebied waar het doorliggen zijn en breng enkele calendula of aloë vera crème. Breng de calendula of aloë vera crème of twee keer per dag, afhankelijk van hoe slecht het doorliggen zijn. De calendula of aloë vera crème zal het doorliggen te kalmeren en hen genezen.

•  Doe een beetje Dettol in een spuitfles en spuit over de hele oppervlakte van het lichaam waar het doorliggen zijn. Als het bed zere is geïnfecteerd, zal de Lysol eventuele bacteriën die misschien in de pijn en geneest de doorliggen te doden.

Hints

  • Doorliggen te voorkomen wanneer ze kunnen. Er zijn eenvoudige manieren om doorliggen te voorkomen, zoals het drinken van veel water, eet gezond, goed uitgebalanceerd dieet, krijgen genoeg vitamine C en zink dagelijks, verandert de positie van de bedlegerige persoon om de paar uur, droog en schoon te houden de huid zoveel mogelijk, en gebruik een golfde matras voor continue en normale bloedstroom.
  • Krijgen voldoende vezels in uw dieet. Het krijgen van voldoende vezels zal normale stoelgang wat belangrijk is voor mensen met decubitus toe.
  • Vermijd verwerkt voedsel en junk food als je doorliggen.
  • Proberen te eten van vlees te voorkomen
  • Als het doorliggen bloeden, raadpleeg dan onmiddellijk een arts.