Hoe om depressie te behandelen met een dieet

Hoe om depressie te behandelen met een dieet

Recente studies hebben aangetoond dat verschillende vormen van depressie, waaronder klinische depressie, kunnen worden veroorzaakt of verergerd door dieet. Verlaagde hoeveelheden magnesium en vetzuren kunnen bijdragen tot gevoelens van depressie, en verbruiken grote hoeveelheden zwaar bewerkte voedingsmiddelen kan ook een factor zijn. Door overleg met een professionele geestelijke gezondheidszorg, kunt u de behandeling van depressie door het maken van aanpassingen aan uw dieet.

Instructies

Behandel Depressie Met Dieet

•  Eet voedingsmiddelen met een hoog omega-3 vetzuren, waarvan is aangetoond dat serotonine verhogen in de hersenen, die gevoelens van depressie verminderen. Deze voedingsmiddelen bevatten noten, granen, zaden, bonen en diep water vissen zoals zalm, makreel, sardines en haring. Dit is een natuurlijk alternatief voor antidepressiva, die ook serotonine verhogen.

•  Neem een omega-3 supplement om u te helpen een hogere serotonine in je hersenen te behouden. Kies een supplement dat is gemaakt van volledig natuurlijke en organische stoffen, zoals lijnzaadolie of visolie, zodat zij gemakkelijk kunnen worden geabsorbeerd in het lichaam.

•  Behandel depressie door het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium zijn aan uw dieet, omdat magnesium tekortkomingen zijn ook onlangs gekoppeld aan deze voorwaarde. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium zijn vis, gerst, artisjokken, boekweit, haver zemelen, amandelen, cashewnoten, pijnboompitten, zwarte bonen, witte bonen, havermout, spinazie, tomaten, pompoenen zaden en sojabonen. U kunt ook een magnesium supplement ook, hetzij geïsoleerd of als onderdeel van een multi-vitamine formule.

•  Verminder de hoeveelheid stimulerende middelen in uw dieet, zoals cafeïne en grote hoeveelheden suiker. Hoewel deze stoffen een tijdelijke stemming lift en een verhoogde hoeveelheid energie kunnen voorzien, kunnen zij ook leiden tot slapeloosheid, ontwrichtende slaappatronen, prikkelbaarheid en humeurigheid die gemakkelijk kan verergeren de symptomen van depressie.

•  Vermijd zwaar bewerkte voedingsmiddelen die kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen, gebleekt meel en andere soorten chemicaliën om depressie te behandelen bevatten. Veel van deze stoffen is aangetoond dat ze de algehele gezondheid en kunnen aan de basis van depressie. Blijf bij voedingsmiddelen die zijn gemaakt van hele, natuurlijke en bij voorkeur biologische ingrediënten.

•  Controleer met uw geestelijke gezondheid professional bewaken van uw aandoening als u uw depressie te behandelen met een dieet.

Hints

  • Mensen die een depressie ervaren kan worden op een hoger risico op hart-en vaatziekten, aangezien beide aandoeningen zijn vaak het gevolg van lage hoeveelheden van vetzuren in de bloedbaan.