Hoe om de Voorlichting van het Autisme in april Observeer

Hoe om de Voorlichting van het Autisme in april Observeer

April is de Maand van de Voorlichting, waardoor het een goede tijd om geïnformeerd en betrokken. Terwijl de meeste mensen weten de staat, nog niet van bewust wijdverspreide ziekte die zoveel kinderen treft. Naleving van de maand maakt een verschil.

Instructies

•  Vraag uw werkgever om betrokken te raken met de Autism Society of America's fondswerving krijgen. Donaties kunnen worden gecombineerd met geld van uw bedrijf, dat wordt gebruikt voor het voortgezet autisme onderzoek.

•  Organiseer een team deel te nemen aan een Walk Now For Autism evenement. Controleer de Autism Speaks website voor een wandeling gepland in de buurt van u, en krijgt een team van vrienden en familie bij elkaar om geld in te zamelen en te lopen.

•  Plan een lokale fundraiser. Van een eenvoudige bak te koop aan een stille veiling, elke bijdrage helpt verder het onderzoek naar autisme. Haal uw kinderen betrokken zijn, en suggereren dat ze helpen bij het plannen van een autisme evenement door middel van een jeugdorganisatie of club.

•  Maak een autisme Tributes webpagina ter ere van iemand die je liefde met autisme. De Autism Speaks website is een manier voor mensen om hun eigen eerbetoon pagina's te maken en geld in te zamelen voor de zaak op hetzelfde moment gemaakt.

•  Zoek een lokale of nationale organisatie en doneren tijd of geld. De Autism Speaks website heeft een lijst van links die de Doug Flutie, Jr Foundation, Pasen Seals, Families Samen Unlocking Autisme en omvatten Ready to Learn.

•  Doneren een auto aan de Autism Society of America. Schenkingen van voertuigen worden gebruikt om middelen te genereren om de educatieve campagne te financieren.

Hints

  • Meld je aan voor waarschuwingen van de Autism Society of America website. Je wordt op de hoogte van alle wetgeving over autisme die via een tweewekelijkse nieuwsbrief wordt besproken.
  • Donaties kunnen worden gedaan om Autism Speaks op hun website, of goederen kunnen worden gekocht van hun online winkel.
  • Laat u informeren. Leer de feiten over autisme en wat er moet worden gedaan om te helpen door te gaan naar de American Academy of Pediatric Autisme Resource pagina.