Hoe om de symptomen van sinus infecties Spot

Hoe om de symptomen van sinus infecties Spot

Het is soms moeilijk om de symptomen van infecties van de sinussen te vertellen. Veel mensen die een zware verkoudheid denken dat ze een sinus-infectie, of sinusitis. Er zijn een paar verschillen. Hier zijn enkele tips over hoe je de symptomen van infecties van de sinussen te spotten.

Instructies

•  Kennis te nemen van uw symptomen. Als u verkouden bent, is er congestie, volheid en een loopneus. Dit zal nog 2-3 dagen, gevolgd door een verstopte neus twee of meer dagen. Start het eten van kippensoep, voldoende te drinken en over-the-counter medicatie. Dit is een tijd waarin sinusitis kan beginnen. De membranen in de sinussen zwellen. Er zijn minuscule openingen genoemd openingen. Deze openingen verstopt raken, die interfereert met hun vermogen om uit te lekken. Bacteriën kunnen broeden in de gevangen slijm wat resulteert in de symptomen van infecties van de sinussen.

•  Neem je temperatuur. Lichte koorts is een van de symptomen van infectie. U kunt ook last ongelooflijke druk en congestie. Als je schuin staat, kan je kloppend gevoel in je jukbeenderen, samen met ondraaglijke steekpartij achter de ogen. Misschien heeft u een volledig gestopt-up neus, post nasale drip en voelen versuft. Als je in staat bent om je neus te snuiten zijn, het slijm is een walgelijke groene of gele kleur in plaats van duidelijk.

•  Adem in stoom om te zien of dat helpt. Neem een ​​hete stomende douche en adem diep in. U kunt een pot water aan de kook in uw keuken. Giet het hete water in een kom, bedek je hoofd en kom met een handdoek en inhaleer. U kunt ook willen investeren in een luchtbevochtiger of verdamper. Over-the-counter medicatie kan nuttig zijn. Zij moeten echter niet worden gebruikt voor meer dan drie dagen sommige producten kunnen gevaarlijk meer congestie, alsmede verhogen hartslag en bloeddruk. Praat met uw arts over het nemen van een antibioticum. Je zult overleven zonder één, maar het zal de snelheid van uw herstel ongeveer vijf dagen. Symptomen van infecties van de sinussen kan duren tot twee weken.