Hoe om de symptomen van OCD bij kinderen identificeren

De meeste kinderen en tieners hebben algemene zorgen, maar er zijn er die niet kunnen stoppen met piekeren, het maakt niet uit hoe slecht ze willen of proberen. Deze constante verontrustende leidt tot bepaalde repetitief gedrag en interfereert met het kind een normaal leven leiden. Hier is een lijst van enkele symptomen die u zullen helpen te bepalen of uw kind OCD zou kunnen hebben.

Instructies

OCD

•  Begrijp obsessieve compulsieve stoornis. OCD is een angststoornis waarbij de hersenen loopt vast op een bepaalde taak of gedachte, waardoor het kind het gevoel dat als het niet is voltooid, iets slecht of levensbedreigende zal gebeuren. Het kind ontlast deze angst door het invullen van de taak of gedachte over en weer, totdat de angst is geneutraliseerd. OCD wordt vaak gediagnosticeerd bij kinderen van zeven tot en met 12 Het kind kan worden in verlegenheid gebracht door zijn gedrag de leeftijd en proberen het te verbergen voor familie en vrienden.

•  Begrijp obsessies en compulsies. Obsessies worden herhaald impulsen of gedachten die angst of verdriet om het kind te veroorzaken. Om de angst te neutraliseren, zal het kind negeren de gedachten of ze te vervangen door een andere actie of een dwang. Een voorbeeld is dat een kind waste zijn handen, maar is nog steeds bezorgd is er vuil op hen. Het kind blijft zijn handen over en wassen opnieuw totdat hij voelt dat ze schoon zijn (angst door het herhaald gedrag wordt geneutraliseerd). In sommige jongere kinderen, zal het gedrag plaatsvinden zonder dat de obsessieve gedachten voorafgaan.

•  Probeer de obsessies te begrijpen. Sommige obsessies kunnen voedsel te betrekken. Het kind kan het gevoel alsof hij ze alleen kan eten van bepaalde voedingsmiddelen en niets anders. Een kind kan ook een angst voor ziektekiemen, vuil, besmetting of ziekte of een behoefte hebben om dingen symmetrisch zijn, in volgorde, en precies. Een kind kan een obsessie met geluk en pech nummers hebben. Dit zijn slechts een paar van de vele obsessies een kind met OCD kunnen hebben.

•  Begrijp dwanghandelingen. Grooming rituelen omvatten poetsen van tanden, douchen en het wassen van de handen. Herhalen van rituelen omvatten het doorspoelen van het toilet over en weer; te controleren om ervoor te zorgen dat een apparaat wordt uitgeschakeld; met de noodzaak om door ruimten op een bepaalde wijze; of gaan in en uit de deuropeningen. Een kind kan tellen rituelen hebben (dat wil zeggen, dat u een aantal keer op te zeggen) of het schoonmaken van rituelen met betrekking tot zijn huis (dat wil zeggen, de wc-bril heeft elke keer voordat u gaat zitten aan het worden afgeveegd). Het kind kan hamsteren en dingen of om te verzamelen en objecten te regelen.

•  Herkennen van obsessieve compulsieve stoornis. Het is moeilijk te herkennen als uw zijn kind heeft OCD, omdat hij de gedachten te onderdrukken, totdat ze niet meer kan worden opgenomen. Uw kind kan u vragen om deel te nemen aan het ritueel met hem. Als u zich niet bezighouden met het ritueel, kan uw kind gooit een driftbui, vertonen tekenen van zorg, of vertonen ander moeilijk gedrag. U kunt kijken voor bepaalde tekens die u zou kunnen vertellen of uw kind lijdt aan OCD. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot hoge, onverklaarde nutsbedrijven; ruwe, schrale handen (als gevolg van constante wassen); ongewoon hoge gebruik van zeep of papieren handdoeken; uur onproductieve tijd huiswerk; dramatische toename van wasgoed; of een voortdurende angst dat er iets ergs zal gebeuren met het kind of familielid.

•  Ga naar een dokter. Als u denkt dat uw kind mag OCD hebben, aarzel dan niet om uw zorgverzekeraar te bezoeken. Er zijn behandelingen beschikbaar zijn, met inbegrip van gedragstherapie en medicatie. Uw kind kan zijn gedachten niet beheersen, zodat u, als ouder, nodig om in te grijpen. Voortdurend herinner uw kind hoeveel je van hem houdt en hoe speciaal hij is !. U en uw kind kunnen krijgen door middel van deze! Geef niet op!

Hints

  • Vergeet niet, OCD is niet iets wat het kind kan stoppen op zijn eigen, maakt niet uit hoe slecht hij wil. Het is een aandoening en het kind heeft geen controle over.
  • Als een kind vertoont gedrag kenmerkend voor OCD, niet bespotten of zet het kind neer. Help het kind door en zoek professionele hulp voor uw kind!