Hoe om de symptomen van Kaposi sarcoom Spot

Kaposi sarcoom is een voorwaarde dat het weefsel onder de huid of slijmhuid die in de neus, mond of anus beïnvloedt. De ziekte, die kanker of kwaadaardig kunnen zijn, treft vooral oudere mannen die orgaantransplantaties hebben. Het is belangrijk om alle symptomen van Kaposi sarcoom zo spoedig mogelijk te melden aan uw arts om volledige diagnose te ondergaan en om de behandeling te krijgen als dat nodig is. Lees verder om te leren hoe je de symptomen van Kaposi sarcoom spotten.

Instructies

•  Ken de risicofactoren van het hebben van symptomen, waaronder het zijn mannelijk, boven de leeftijd van 60, een orgaantransplantatie hebben gehad of dat een Afro-Amerikaanse man. Een combinatie van deze factoren, of een van de andere symptomen van de ziekte kan een grotere kans op het ontwikkelen de aandoening signaleren.

•  Zie huid vlekken op je huid in een gebied dat bruin, rood of paars van kleur en rond van vorm zijn. De kleur van deze vlekken kan veranderen, en sommigen zullen donker lijken op mensen die een donkere huidskleur hebben. De vlekken worden vaak gevonden op de armen, benen en mond, maar ze kunnen overal worden geplaatst.

•  Bepaal of u het AIDS-virus hebben opgelopen of zijn hiv-positief. Dit is een van de belangrijkste oorzaken van Kaposi Sarcoom in individuen, maar het is niet altijd noodzakelijk. Mannen uit Afrika zijn ook meer kans om de ziekte te contracteren als gevolg van de prevalentie van aids in de regio.

•  Controleer de lymfeklieren. Tumoren veroorzaakt door de ziekte van Kaposi sarcoom worden vaak gevonden in de lymfeklieren, die kunnen voorkomen gezwollen of aanbesteding te zijn.

•  Spot deze symptomen van Kaposi sarcoom, maar krijgen gediagnosticeerd door het testen van uw arts en lichamelijk onderzoek. Testen zal omvatten HIV-tests, Chlamydia testen, hepatitis testen, testen lever en hormoon tests om uit te sluiten soortgelijke gezondheidsproblemen. Artsen zullen het weefsel biopsie om te bepalen of er enig teken van de groei van kankercellen.