Hoe om de symptomen van het premenstrueel syndroom Spot

Hoe om de symptomen van het premenstrueel syndroom Spot

De week voor periode van een vrouw is niet een leuke tijd voor de meeste vrouwen. Veel lijden premenstrueel syndroom (ook bekend als PMS), die een verscheidenheid aan symptomen veroorzaakt. Premenstrueel syndroom symptomen zijn makkelijk te herkennen als je eenmaal weet wat je zoekt. Hier is hoe je de symptomen van het premenstrueel syndroom herkennen in jezelf.

Instructies

•  Let op de kalender. De meeste vrouwen premenstrueel syndroom symptomen achter hun lelijke koppen ongeveer een week voor periode van een vrouw is te wijten aan beginnen. Zodra u weet dat u zich verplaatst in de "gevarenzone", beginnen met het zoeken naar de symptomen van het premenstrueel syndroom te spotten.

•  Kennisgeving veranderingen in je borsten. Veel vrouwen hebben last van gevoelige borsten pijn van premenstrueel syndroom. Je zou merken dat je borsten pijn of pijn als je loopt naar beneden van de trap. Elke beweging die je borsten veroorzaakt te bewegen kan pijnlijk zijn. Ook merk je dat het water raken van je borsten in de douche is pijnlijk.

•  Detect frequente dorst. Premenstrueel syndroom veroorzaakt vaak vrouwen om water vast te houden, of "bloat." Premenstrueel syndroom kan ook leiden tot een vrouw te verlangen naar zoute voedingsmiddelen, die bijdraagt ​​aan het opgeblazen gevoel en dorst.

•  Besteed aandacht aan plotselinge gewichtstoename. Een opgeblazen gevoel kan leiden tot een vrouw om meerdere kilo water gewicht. Ze zou deze merken op de schaal of in de manier waarop haar kleding past haar lichaam. Plotselinge gewichtstoename is gemakkelijk te herkennen en is vaak een symptoom van het premenstrueel syndroom in plaats van een teken dat een vrouw is het eten van te veel.

•  Herken hunkeren. Premenstrueel syndroom kan leiden tot een vrouw om een ​​verscheidenheid van voedsel hunkeren. Chocolade meestal een gemeenschappelijk voorwerp van affectie voor vrouwen die lijden aan premenstrueel syndroom.

•  Word je bewust van prikkelbaarheid. Vrouwen met symptomen van het premenstrueel syndroom vaak prikkelbaar worden als hun lichaam voor te bereiden op hun menstruatie. Je zou kunnen hoofdpijn of gewoon een algemeen gevoel van grouchiness ervaren als je symptomen van het premenstrueel syndroom blijven.

•  Bevestig uw symptomen van het premenstrueel syndroom. Toen periode van een vrouw begint, haar symptomen van het premenstrueel syndroom algemeen verdwijnen. Als je plots een afwezigheid van uw symptomen van het premenstrueel syndroom keer je menstruatie begint, zul je weten dat je succesvol waren in het spotten van uw premenstrueel syndroom symptomen.

Hints

  • Over-the-counter medicijnen zijn beschikbaar om u verlichting te bieden van de vele symptomen van het premenstrueel syndroom.
  • Familie en vrienden (en vooral mannen) moeten vermijden verzwarende een vrouw als ze eenmaal ter plaatse de symptomen van het premenstrueel syndroom.