Hoe om de symptomen van een Spanningshoofdpijn Identificeer

Bijna iedereen heeft last van hoofdpijn af en toe, maar spanningshoofdpijn zijn de meest voorkomende. Deze vorm van hoofdpijn komt vaak voor bij personen meer dan 15 dagen van de maand. Dergelijke hoofdpijn worden beschouwd als chronisch van aard te zijn, hoewel sommige mensen ervaren slechts incidenteel (episodische) spanningshoofdpijn. Verondersteld te worden veroorzaakt door een combinatie van veranderingen in de hersenen chemicaliën en problemen met het centrale zenuwstelsel, zijn spanningshoofdpijn ook verondersteld te worden veroorzaakt door stress. Stress veroorzaakt een verstrakking van de spieren van de kaak, gezicht en hals, waardoor hoofdpijn. Mannen en vrouwen, als kinderen kunnen worden beïnvloed door spanningshoofdpijn. Leren hoe je de symptomen van een spanningshoofdpijn identificeren kan helpen om de symptomen te verlichten en om wijzigingen te voorkomen dat ze te initiëren.

Instructies

•  Besteed aandacht aan waar de pijn hoofdpijn is afkomstig van de volgende keer dat je voelt hoofdpijn druk. Spanningshoofdpijn veroorzaken meestal een doffe en constante pijn aan de zijkanten van de kop, bij de tempels. Pijn kan mild of ernstig zijn, maar het algemeen de neiging om geleidelijk verschijnen.

•  Let op tekenen van de "band rond het hoofd" sensaties bij het ​​ervaren van een hoofdpijn, een van de belangrijkste identificeren symptomen van een spanningshoofdpijn. Individuen geven vaak dat ze het gevoel dat hun hoofd wordt opgesloten in een bankschroef die wordt steeds strakker en strakker. U kunt niet-receptplichtige pijnstillers nemen om te helpen de pijn te verlichten, maar volg altijd de instructies voor het gebruik ervan.

•  Let op tekenen van een gebalde kaak als je het gevoel een hoofdpijn opkomen. Als u merkt dat u balde uw kaken of gezichtsspieren, er alles aan doen om te ontspannen. Veel mensen proberen gezichtsoefeningen of praktijk nemen paar keer diep adem in een poging om te kalmeren en te ontspannen de spieren door het hele lichaam.

•  Let op je voeding. Bent u het eten van voedingsmiddelen waarvan bekend is dat hoofdpijn veroorzaken, zoals chocolade? Bent u het drinken van voldoende water op een dagelijkse basis? Veel mensen die last hebben van hoofdpijn doen vanwege gebrek aan goede en voldoende voeding en hydratatie.

•  Controleer uw stress niveaus. Als u zich in een stressvolle of mentaal veeleisende werkomgeving, zoeken naar manieren om te ontstressen aan het einde van de werkdag. Bezighouden met zware lichamelijke inspanning of te mediteren. Neem de tijd om te 'ontspannen' en de overgang tussen werk en privé.

Hints

  • Proberen uit te oefenen op een dagelijkse basis en zorgen ervoor dat u voldoende water drinkt. Volg een goed uitgebalanceerd dieet en proberen om voldoende hoeveelheden van de slaap om het aantal te verminderen, alsook de ernst van spanningshoofdpijn te verkrijgen.
  • Chronische spanningshoofdpijn kan een indicatie zijn van de onderliggende factoren. Raadpleeg uw arts als pogingen om te verlichten spanningshoofdpijn blijken mislukt, of als hoofdpijn verergeren of vaker.