Hoe om de symptomen van een schimmelinfectie Spot

Schimmelinfecties (ook bekend als candidiasis of spruw) is een schimmelinfectie. De gist bij deze infecties is van nature in het lichaam, maar als infecties gebeurt, is er een overproductie van de gist. Schimmelinfecties zijn het meest gebruikelijk als vaginale irritatie genaamd vaginitis, maar kan gebeuren op de mannelijke genitaliën, in de mond, keelholte, slokdarm of andere gebieden van het lichaam. Terwijl iedereen hen kan krijgen, kinderen in de leeftijd tussen 3 en 9, zowel als vrouwen, worden het meest getroffen.

Instructies

•  Notice jeuk. De meest voorkomende symptoom is jeuk van het besmette gebied. Voor vaginitis, dit in het genitale gebied van het lichaam. Vaak wassen van het gebied is een goede manier om de jeuk verminderen, maar niet stoppen.

•  Zie de ontlading. In bijna alle vormen van gist infecties, is wat wit op wit-grijze afscheiding gezien. Dit heeft vaak een wrongel-achtige uitstraling. Er hoeft niet te veel van de lozing, maar vaak significant.

•  Voel de verbranding van de schimmelinfectie. Van alle symptomen, is de meest voorkomende ervaren door kinderen en meestal de reden dat ouders vinden dat hun kind een schimmelinfectie. De verbranding kan toenemen tijdens het urineren. Dit is ook een symptoom van een blaasontsteking. Aan beide voorwaarden moet medische hulp.

•  Ervaring irritatie in het besmette gebied en je zou kunnen worden ervaren van een schimmelinfectie. Dit kan om vele redenen, waaronder als gevolg van overtollige krassen of als een teken van ontsteking in het gebied. Vaak zal het geïrriteerde gebied rood, pijnlijk om aan te raken en kan zelfs korsten.

•  Kijk naar het besmette gebied om eventuele veranderingen opmerken. In mannetjes, één van de meest tekenen die wijzen op een infectie zijn rood, fragmentarisch zweren die zich op de kop van de penis en de voorhuid presenteren. Deze kunnen ook zeer pijnlijk.