Hoe om de symptomen van een schimmelinfectie Sinus Infection Identificeer

Hoe om de symptomen van een schimmelinfectie Sinus Infection Identificeer

Schimmel infecties van de sinussen kan een scala aan symptomen die licht ongemak tot aanhoudende pijn onder veroorzaken. Hoewel veel infecties kunnen worden behandeld met medicijnen, kunnen sommige operatie nodig om afzettingen of obstructies die liggen te verwijderen. Als u plotseling moeite om te ademen of je hoofdpijn meerdaagse ontwikkelen, moet u uw arts te bezoeken om het probleem vast te stellen.

Instructies

Hoe om de symptomen van een schimmelinfectie Sinus Infection Identificeer

•  Er zijn vier soorten schimmel infecties van de sinussen: chronische invasieve schimmelinfecties sinusitis, schimmelinfectie bal, acute invasieve schimmelinfecties sinusitis en allergische schimmel sinusitis.

•  Symptomen van chronische invasieve schimmelinfecties sinusitis en acute invasieve schimmelinfecties sinusitis zijn onder meer gesloten of geblokkeerde luchtwegen, pijn in de neus en sinussen, koorts en andere pijn. Dit zijn de meest ernstige infecties van de sinussen je kan ontwikkelen, omdat de infectie door het hele lichaam kunnen verspreiden naar het weefsel. Als u geweest bent blootgesteld aan schimmels zoals Aspergillus, Mucor of Rhizopus, moet u onmiddellijk medische hulp te zoeken.

•  Symptomen van schimmelbal infecties zijn onder meer kleine infecties die vaak voorkomen. Sinus infecties meestal remmen de mogelijkheid om normaal te ademen, vooral 's nachts wanneer je liggen. Andere symptomen kunnen zijn loopneus, hoofdpijn, koorts, pijn in de neus en sinussen, overmatig slijm opbouw en verlies van eetlust. Schimmelbal infecties kunnen worden behandeld met medicijnen of een operatie om de verstopping te verwijderen.

•  Veel mensen lijden aan allergische schimmel sinusitis. Symptomen zijn onder meer overmatige drainage van de neus, niezen, hoesten, slijm opbouw, aanhoudende hoofdpijn, pijn in de neus en sinussen en verlies van eetlust.

•  Omdat de symptomen van schimmel infecties van de sinussen lijken op die van bacteriële infecties van de sinussen, moet u een arts raadplegen om te bepalen welke manier van handelen te nemen zoeken. Veel over de toonbank medicijnen zijn voor bacteriële infecties van de sinussen en zal weinig invloed hebben op schimmel infecties van de sinussen.

Hints

  • Heeft uw huis gecontroleerd op schimmel en schimmel, vooral als overstroming heeft plaatsgevonden of als je in een bosrijke omgeving wonen.
  • Als uw woning testen positief voor alle schimmels of schimmel, moet u verlaten, totdat de schimmel of schimmel is verwijderd.