Hoe om de symptomen van een Pulmonary Hemorrhage Erken

Hoe om de symptomen van een Pulmonary Hemorrhage Erken

Een pulmonaire bloeding ernstig bloeden in de longen. Dit soort bloeden heeft vele oorzaken en een diagnose is soms erg moeilijk te verkrijgen. Echter, er is een trefzekere-symptoom ophoesten van bloed. Lees verder om erachter te komen hoe uw arts bepaalt of u een pulmonale bloeding.

Instructies

Erken het Type Pulmonary Hemorrhage Symptomen

•  Hoest in een weefsel en op zoek naar bloed. Als u bloed ziet, is er ergens een bloeding onderaan uw luchtwegen, of het nu in je mond, keel of longen. Soms moet je in staat zijn om de bron van het bloed te voelen door het bijhouden van de pijn.

•  Controleer op slijm in uw opgehoest bloed. Je arts zal zeker wilt weten of u het ophoesten van bloed-strepen slijm. In feite zou je gevraagd worden een heleboel vragen over de kleur en consistentie van het slijm, dus bekijk het nauw.

•  Beschrijf hoeveel bloed je ophoesten. Er zijn verschillende niveaus van ernst. Als enige druppels bloed naar buiten komen, kan nog steeds de situatie ernstig. Als u hoesten plassen, dan moet je met spoed naar een operatie.

•  Houd nota van hoe vaak u hoest bloed op. Deze zal bepalen of het een terugkerend probleem of een constante toestand. Omdat de oorzaken van bloedspuwing zijn zo gevarieerd, zelfs ogenschijnlijk kleine details zullen van vitaal belang zijn.

Herken de Time Patroon van de Pulmonary Hemorrhage Symptomen

•  Let op wanneer de aandoening voor het eerst begonnen. De arts zal willen weten of het probleem begon opeens wel of het erger geleidelijk. Recente wijzigingen in het probleem zal ook een onderwerp van belang zijn.

•  Vergelijk hoe slecht de hoest 's nachts versus overdag. Dit is een andere veel voorkomende vraag artsen zou kunnen vragen en het kan hen helpen zich te vestigen op een definitieve diagnose.

•  Lijst van alle andere symptomen die je ervaart, ongeacht hoe klein ze ook mogen lijken. Het lastige deel over de diagnose van een pulmonale bloeding is het grote aantal mogelijke oorzaken. Alle gegevens nodig.

Hints

  • Als u bloed ophoest en je weet niet waarom, vragen dringende medische hulp. Er kunnen vele oorzaken, maar de meeste van hen zijn gevaarlijk.
  • Bloedspuwing is een medische term voor het ophoesten van bloed. Gewoon omdat je bloed ophoest betekent niet dat u een pulmonale bloeding. Het bloed zou kunnen zijn van oorsprong uit je keel of mond. Echter, bloedspuwing is de meest voor de hand liggende teken van een pulmonale bloeding.
  • Erken dat hoestonderdrukkers kunnen helpen stoppen met de pijn, maar hoestonderdrukkers niet gebruiken voordat een arts te raadplegen. Hoestonderdrukkers kan ook leiden tot obstructie van de luchtwegen en de meer ernstige aandoeningen.