Hoe om de symptomen van een leveraandoening Spot

Hoe om de symptomen van een leveraandoening Spot

Meer dan 30.000 sterfgevallen per jaar aan een leverziekte. Het valt op veel verschillende manieren. De eerste stap in het overwinnen leverziekte is weten de symptomen. Als u last heeft van symptomen die verband houden met een leverziekte, of voelen zich ongemakkelijk met de staat van uw gezondheid, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Instructies

•  Let op voor vermoeidheid of verlies van eetlust. Zowel vermoeidheid en verlies van eetlust zijn vage symptomen evenals indicatoren van verschillende ziekten. Elke gemarkeerd vermoeidheid en verlies van eetlust moet worden gemeld aan uw zorgverzekeraar.

•  Zoek de patiënt of geliefde op zichtbare huid problemen. Geelzucht - een gele verkleuring van de huid of het wit van de ogen - is een bekend symptoom van een leveraandoening. In aanvulling op dat, huiduitslag, jeukende huid en Spin zoals bloedvaten op de huid zijn ook huid problemen die geassocieerd worden met een leveraandoening.

•  Neem ontlasting en urine kleur. Een individu dat lijdt aan een leverziekte of problemen kunnen donker gekleurde urine (versus het lichtgeel van een goed gehydrateerd, gezond individu) of ontlasting die lichtgekleurde of eventueel bloederige of teerkleurige hebben.

•  Bepaal voor buikpijn. Abdominale pijn is een symptoom van leverproblemen, maar is ook een symptoom voor vele andere ziekten of aandoeningen. Als u last hebt buikpijn dat het moeilijk maakt voor u om stil te zitten, onmiddellijk een medische raadpleging.

•  Haal een arts. De meeste van de genoemde symptomen brengen kleine waarschuwing op hun eigen en kan onopgemerkt blijven. De combinatie van deze symptomen, moet echter de patiënt of zorgverlener signaal aan een arts zo snel mogelijk. De arts zal in staat zijn om verder te onderzoeken voor zaken als vergrote milt, vocht in de buik en botverlies. Deze bijkomende symptomen zouden hebben onder het oog van een professional te worden beoordeeld.