Hoe om de symptomen van een blaas Tumor Erken

Een blaas tumor is medisch gedefinieerd als een abnormale groei van weefsels in de blaas. Dergelijke tumoren kunnen goedaardig (geen kanker) of kwaadaardig (kanker) zijn. Indien dergelijke tumor wordt gevonden kanker is, kan het verspreiden naar andere organen, waaronder omliggende weefsels, en de longen, botten of lever.
In de meeste gevallen worden de volwassenen boven de leeftijd van 50 jaar ervaring blaastumoren, en meer mannen dan vrouwen per jaar gediagnosticeerd. Risico's toenemen met roken, een geschiedenis van dergelijke tumoren in de familie, en de blootstelling aan chemische stoffen in de fabriek omgevingen.
Leren hoe je de symptomen van een blaas tumor te herkennen kan helpen individuen onmiddellijk een behandeling die kan helpen complicaties zoals stress, onvruchtbaarheid of kanker te voorkomen.

Instructies

•  Let op tekenen van bloed in de urine. In veel gevallen zijn er geen typische vroege tekenen van een tumor, maar de weefselgroei begint te verstoren lichaamsfuncties, symptomen verschijnen. Bloed in de urine is nooit normaal, dus niet wachten om een ​​dergelijk incident uitgecheckt met uw zorgverzekeraar.

•  Besteed aandacht aan eventuele gevoelens van pijn of ongemak bij het ​​plassen. Zulke gevoelens kunnen worden ervaren als een gevoel van verbranding of extreme hitte. Nogmaals, dergelijke ongemak is niet normaal.

•  Let op als je opeens merkt dat je met vaker plassen. Terwijl een dergelijk symptoom is ook simliar om de sensaties ervaren door een individu dat lijdt aan een blaas of urineweginfectie, als het langer duurt dan een dag of twee hooguit, plannen een bezoek met uw arts.

•  Let op tekenen van onverklaarbaar gewichtsverlies.

•  Neem de temperatuur en let op tekenen van koorts die bijkomende symptomen te begeleiden.

Hints

  • Dingen niet afschrikken. Als iets niet goed is (en je je eigen lichaam kennen), plannen een bezoek met uw huisarts voor tests.
  • Onbehandeld kan een blaas tumor (indien kanker) naar andere delen van het lichaam. Dit maakt behandeling moeilijk, evenals vermindering kansen op een goede prognose.