Hoe om de symptomen van een blaas of urogenitale letsel Identificeer

Een blaas blessure is niet altijd de makkelijkste om te diagnosticeren. Elk type urogenitale verwonding die de nieren, blaas, urineleiders en urethra (de urine van de nieren naar de blaas naar de buitenkant van het lichaam dragen) omvat kan worden veroorzaakt door stomp trauma, verwondingen van zacht weefsel of zelfs ziekten.
In de meeste gevallen, een urogenitale letsel het gevolg is van een trauma veroorzaakt door een ongeval, contact sporten of andere klappen op de onderbuik. Onbehandeld kan een dergelijke verwondingen diverse complicaties, waaronder - maar niet uitsluitend - interne bloeden en infecties.

Instructies

•  Besteed onmiddellijk aandacht aan een plotselinge en hevige buikpijn, hetzij na een duidelijke verwonding of na het aangaan van contact sport.

•  Let op tekenen van shock in iedereen die een klap op de onderbuik heeft ontvangen. Tekenen van shock kan een gevoel van flauwte, zweten, misselijkheid, een race-puls, en koude en klamme huid bevatten.

•  Het ervaren van pijn bij het ​​plassen is een indicatie dat een letsel kan zijn opgetreden. Ook als u een onvermogen om te plassen te ervaren, onmiddellijk een arts raadplegen.

•  Let op tekenen van pijn of gevoeligheid, vooral in de rug net onder de ribben, waarbij de nieren gelegen.

•  Wees vooral waakzaam zijn voor eventuele tekenen van bloed in de urine, omdat dit kan erop wijzen dat een nier is gewond geraakt.

Hints

  • Risico's van het ontvangen van een blaas of urogenitale letsel toename met fysiek contact sport, geweld, auto-ongelukken en andere situaties waar geweld wordt toegepast op de onderbuik.
  • Zoek onmiddellijk medische hulp als u vermoedt dat u of iemand die je kent of die lijden aan een blaas of urogenitale letsel, zoals complicaties zijn interne bloeden en mogelijke infecties en nierbeschadiging.