Hoe om de symptomen van congestief hartfalen Spot

Hoe om de symptomen van congestief hartfalen Spot

Symptomen van congestief hartfalen kunnen variëren van schijnbaar onschadelijk voor het onmiddellijk alarmerende. Het herkennen van de meest onschuldige van de symptomen kan de sleutel tot een vroege diagnose en behandeling van congestief hartfalen.

Congestief hartfalen is de steun van de bloedstroom in de lever en andere abdominale organen, buikholte, vaak uiteindelijk de longen.

Vroege diagnose en behandeling een belangrijk effect op de verlenging van het leven.

Instructies

•  Besteed aandacht aan zwelling.

Sinds congestief hartfalen wordt neergeslagen door een opeenhoping van bloed veroorzaakt door een onvermogen om bloed rond te pompen, vaak zwelling optreedt in de enkels of benen. Schrijf niet dit af als gewoon veroorzaakt door zich op je voeten een stuk, of ouderdom.

•  NOTE kortademigheid, een piepende ademhaling.

Een onvermogen om bloed te pompen veroorzaakt efficiënt zuurstofgebrek vitale organen en andere delen van het lichaam. Ook al is uw longen kan boete te werken, je hart moet in staat zijn om de zuurstof die ze brengen in het bloed rond te pompen.

•  Meld eventuele duizeligheid, verwarring, lethargie.

Een gebrek aan zuurstof veroorzaakt door congestief hartfalen leiden tot duizeligheid, verwarring of een algemeen gevoel noodzakelijk te langzaam. Deze symptomen kunnen ook wijzen op de voorloper van een beroerte of andere ernstige aandoeningen.

•  Zoek hulp onmiddellijk als een ROZEACHTIGE FOAM is gevonden in de mond.

Dit kan vaak gebeuren vooral na het slapen. Dit is een teken verzameling van bloed en moet zo snel mogelijk worden aangepakt. Bel uw arts of 911 indien na de kantooruren naar de volgende stappen voor u te vinden.

Zie tips en waarschuwingen hieronder.

Hints

  • Zoals met alle vormen van hart-en vaatziekten een laag cholesterol hoog in vezel dieet zal helpen bij het voorkomen of uitstellen van de negatieve invloed van congestief hartfalen.
  • Regelmatige matige lichaamsbeweging in overleg met uw arts kan helpen bij het behoud van een gezond hart en verlengen het leven.
  • Zie gerelateerde artikelen boven op dieet, hart-en vaatziekten, en andere gerelateerde onderwerpen.
  • Dit artikel niet als vervanging voor professionele arts raadpleging.