Hoe om de progressie van Plaque in de slagaders Stop

Plaque in de slagaders is verantwoordelijk voor vele ziekten zoals hoge bloeddruk, hartinfarct, angina, beroerte en perifere vasculaire ziekte. Stoppen van de progressie van plaque in de slagaders kan worden bereikt via de voeding.

.

Instructies

•  Eet voedsel dat laag in cholesterol en verzadigde vetten te helpen verminderen plaque in uw slagaders. Verminder uw consumptie van voedsel zoals spek, worst, boter, huiden van gevogelte en hele magere zuivelproducten en eieren. Vervangen mager rundvlees, kipfilet, low-zuivel vet en tofu. Eiwitten zijn toegestaan; ze hebben geen effect op cholesterol.

•  Vermijd transvetten, voedingsmiddelen die hebben gehydrogeneerde of gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën. Voorbeelden zijn crackers, koekjes, brood, gebak, en commercieel gebakken producten. Als een pakket zegt een item bevat gehydrogeneerde of gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën, niet kopen het.

•  Eet vezels. Volgens de Mayo Clinic, moeten vrouwen krijgen 21 tot 25 gram per dag en mannen moeten krijgen 31-38 gram per dag. Voedingsmiddelen rijk aan vezels zijn volle granen, fruit, bonen en groenten

•  Zorg levensstijl veranderingen, zoals het uitoefenen van 30 tot 60 minuten de meeste dagen van de week. Uitoefeningsvoorwaarden de spieren om zuurstof efficiënter te gebruiken, de bloedsomloop te verbeteren, en nieuwe bloedvaten, die een natuurlijke bypass rond obstakels vormen te creëren.

•  Raadpleeg uw arts over diverse geneesmiddelen die kunnen vertragen en in sommige gevallen keren de gevolgen van atherosclerose. Cholesterol geneesmiddelen verlagen de low-density lipoprotein (slechte cholesterol), wat resulteert in een vertraging of omgekeerd van de verharding van de slagaders. Antiplatelet medicijnen zoals aspirine verminderen de kans op bloedplaatjes zal klonteren in vernauwde slagaders, vormen bloedstolsels en veroorzaken meer schade. Anticoagulantia zoals heparine of warfarine helpen uw bloed te verdunnen, het voorkomen van bloedstolsels. Bloeddrukmedicijn zoals bètablokkers kan helpen vertragen de progressie van aderverkalking.

Hints

  • Spreek met een voedingsdeskundige zal u helpen bij het plannen van een dieet met alle elementen die u moet ook aan uw gezondheid te behouden.
  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuwe dieet regime.