Hoe om de eetlust te verhogen

Hoe om de eetlust te verhogen

Als je ondergewicht hebt of wat je nodig hebt om je spiermassa te behouden tijdens een ziekte, het verhogen van uw eetlust is noodzakelijk. Sommige mensen vinden het moeilijk om te eten als ze geen honger. Als je nodig hebt om meer calorieën te verbruiken, probeer een aantal eenvoudige technieken om uw verlangen naar voedsel te verhogen.

Instructies

•  Maak een wandeling. Als een slechte eetlust wordt veroorzaakt door een depressie, een wandeling buiten kan verhogen uw geesten.

•  kaneel toevoegen aan je eten. Kaneel stimuleert je eetlust op natuurlijke wijze. Voeg een beetje aan uw cacao of combineer het met een beetje suiker en strooi het over beboterde toast voor een smakelijke traktatie. Andere kruiden die de eetlust te verhogen zijn gember, pepermunt en anijs.

•  Praat met uw arts over een alternatief voor medicatie als uw recept is de oorzaak van uw verlaagde eetlust.

•  Verminder je inname van vezels. Het eten van vezels maakt je een vol dat is geweldig als je probeert om gewicht te verliezen is te voelen, maar als je nodig hebt om je eetlust te verhogen, het eten van minder vezels laat meer ruimte in je maag voor hoge calorie voedsel.

•  Drink een glaasje vruchtensap een half uur voor de maaltijd. De suiker in vruchtensap veroorzaakt een piek, gevolgd door een daling in je bloedsuikerspiegel dat uw eetlust triggers.

•  Eet net voordat je naar bed gaat. Het consumeren van voedsel in de nacht verhoogt de afgifte van insuline en stimuleert de eetlust. Echter, om dit te doen elke avond zal ook het verhogen van uw metabolisme. Probeer het eten 's avonds laat maar eens in de 3 tot 4 dagen.

•  Gebruik kunstmatige zoetstoffen om uw eetlust te verhogen. Sommige onderzoekers denken dat deze zoetstoffen kunnen ertoe leiden dat uw insuline niveau naar spike, het verhogen van uw eetlust.

•  Probeer het eten van een beetje meer eten dan je eigenlijk wilt dat bij elke maaltijd. Als je maag rekt, zal uw eetlust dienovereenkomstig te verhogen.