Hoe om de bloedsuikerspiegel met natuurlijke kruiden Verlaag

Hoe om de bloedsuikerspiegel met natuurlijke kruiden Verlaag

Het handhaven van een passend niveau van de bloedsuiker is een vereiste voor mensen met diabetes. Terwijl diabetische bloedsuikerspiegel kan worden gecontroleerd met dieet veranderingen en het gebruik van insuline-injecties, zijn veel mensen wenden tot alternatieve of aanvullende geneeswijzen, inclusief het gebruik van kruiden. Volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, 38 procent van de Amerikaanse volwassenen gebruik maken van een vorm van complementaire geneeskunde. Hoewel er tal van kruiden die kunnen helpen om uw bloedsuiker te verlagen, is het van belang om het gebruik met uw arts te bespreken voordat ze toe te voegen aan uw normale dieet. Het verminderen van uw bloedsuikerspiegel te veel kan leiden tot hypoglykemie, of extreem lage bloedsuikerspiegel.

Instructies

•  Neem de 200 milligram per dag van ginseng voor de behandeling van type 2 diabetes. Dit zal bijdragen tot het verminderen van de bloedsuikerspiegel.

•  Neem 15 gram blond psyllium per dag, verdeeld in gelijke hoeveelheden te nemen bij elke maaltijd. Dit helpt om de glycemische index in je voeding verminderen.

•  Neem 10 tot 15 gram per dag van fenegriek verdeeld in gelijke hoeveelheden voor elke maaltijd. Fenegriek helpt om de bloedsuikerspiegel te verlagen na de maaltijd.

Hints

  • Andere natuurlijke kruiden die kunnen helpen verminderen bloedsuikerspiegel onder meer gember, kaneel, bittere meloen, blauwe bosbes, kurkuma en stevia.
  • Heeft kruidensupplementen voor bloedsuiker vermindering niet beginnen zonder eerst overleg met uw arts, alternatieve zorgverlener of voedingsdeskundige.
  • Neem niet meer dan één herbal supplement, speciaal ontwikkeld om uw bloedsuiker te verlagen als er te veel kan uw wijzigingen voor hypoglykemie en ernstige medische aandoeningen te verhogen niet te nemen. Let altijd op uw bloedsuikerspiegel.