Hoe om de bloedsomloop te verhogen naar het gezicht

Hoe om de bloedsomloop te verhogen naar het gezicht

Je gezicht niet maken veel massa van het lichaam, gewoonlijk minder dan 5 procent, maar trekt meer belang en leidt tot meer commerciële aankopen dan enig ander deel van het lichaam. Zij kunnen mee-eters of ruwe plekken op de huid, maar deze quick fix, een drie minuten routine verbetert de circulatie, dat zal het bloed stroomt naar je gezicht en je huid beter uit.

Instructies

Hoe om de bloedsomloop te verhogen naar het gezicht

•  Reinig je gezicht. Was je gezicht met een niet-alcoholische cleanser en zonodig zachtjes exfoiliate. De eenvoudigste reinigende behandeling, drukt u voorzichtig op flanellen tegen je gezicht om de poriën te openen. Wassen zachtjes je gezicht met kleine cirkelvormige bewegingen over je gezicht en hals. Spoel de flanel en het gebruiken om te voorkomen dat olie zich ophoopt tijdens de reiniging af te vegen. Spoel het water met een scheutje koud water.

•  Begin bij de nek. Steek je handen in de voorkant van de nek en, met de platte kant van je vingers, tikken op de tegenoverliggende zijden van de hals, van de basis tot aan de kin. Vermijd de luchtpijp.

•  Verplaats onder de kin. Houd de rug van je linkerhand onder je kin. Met de achterkant van je rechterhand, tik snel naar boven op het gebied onder de kin, met behulp van de achterkant van de linkerhand. Stoppen en herhaal de beweging.

•  Breng stevige tikken bewegingen. Met de vlakke vingers en met beide handen stevig aan tikken bewegingen over het onderste gedeelte van het gezicht. Begin licht over de mond en ga naar buiten, die elke wang, stoppen net voor de oren. Maken gebruik van zeer lichte bewegingen.

•  Ga naar het voorhoofd. Met beide handen samen en de flats van de vingertoppen, gelden stevige tikken bewegingen over het hele voorhoofd. Met behulp van de handen losjes gebald, tik je hoofd helemaal over met een ontspannen beweging. Varieer de stevigheid van de beweging afhankelijk van de gevoeligheid van het gebied.

•  Met behulp van de pads van je vingers, gelden diepe cirkelvormige bewegingen over je hele hoofdhuid van de haarlijn tot kruin, die het hele hoofd grondig. Met beide handen afwisselend, kam door je haar met lange, diepe, glijdende bewegingen.

•  Stimuleer uw bloedsomloop. Om de verspreiding naar andere gebieden, die uw teint zal verbeteren te verbeteren, probeer dan het implementeren van een aantal van deze suggesties. Droge borstel je huid. Neem een ​​bad met stimualting badzout. Oefening. Hydrotherapie is een effectieve manier van het stimuleren van de circulatie door onder te dompelen in een koud bad voor drie tot vijf minuten, het verhogen van lymfestroom.

Hints

  • Reinig je gezicht voor het uitvoeren van de massage.
  • Als u gevoelig bent voor blauwe plekken niet proberen deze massage.