Hoe om de bloedcirculatie te verhogen om de Voeten voor Diabetici

Hoe om de bloedcirculatie te verhogen om de Voeten voor Diabetici

Voetverzorging is erg belangrijk wanneer u een diabeticus. Zenuwen kunnen beschadigd raken in de voeten, zodat je misschien niet beseft als je een wond. Uw bloedtoevoer wordt ook beïnvloed als gevolg van langzamere circulatie. Bij slechte voet circulatie optreedt, wonden trager genezen en zwelling, gevoelloosheid en koude voeten kan optreden. Amputatie kan nodig zijn als u geen adequate zorg te dragen voor uw voeten. Als je weet hoe je de bloedcirculatie te verhogen om de voeten, heb je minder kans op complicaties.

Instructies

•  Verhoog je voeten als je van plan bent om te zitten voor lange stukken van de tijd met behulp van een gepolsterde voetenbankje. Bij het liggen in bed, gebruik dan een voorgevormde been kussen om je voeten te verhogen.

•  Neem een pauze van zitten door het draaien van je enkels en wiebelen je tenen vijf minuten sessies minstens drie keer per dag om de bloedstroom te verhogen.

•  Oefening om verhoogde bloedstroom door het hele lichaam, met name de voeten, met low-impact activiteiten zoals wandelen, zwemmen, dansen en fietsen te bevorderen.

•  Kies een zachte ondergrond op zoals te lopen zoals zand, vuil of gras, en slijtage kussens zolen in je schoenen om de impact van de voeten te absorberen.

•  Week je voeten met warm water en Epsom zouten in een voetenbad, volgens de instructies van de fabrikant. Het warme water bevordert de bloedsomloop door het verwijden van de bloedvaten in de voeten.

•  Stoppen met roken, als u het even welk type van het product tabak roken. Overweeg nicotine vervangende therapie, zoals kauwgom of een patch, om u te helpen stoppen. Roken kan beperken en verharden de slagaders, waardoor beperkt bloedtoevoer naar de voeten en andere lichaamsdelen.

•  Draag sokken, zoals diabetische therapie sokken, die niet de circulatie zal beperken tot de voeten.

•  Volg een evenwichtig dieet, zoals voorgeschreven door uw arts om cholesterol en bloeddruk. Hoge bloedsuiker, vet en cholesterol dragen bij aan de vernauwing en verharding van de slagaders, die de bloedstroom in de voet kan beperken.

•  Masseer je voeten stevig met uw handen of een partner hebben het voor je doen. Masseren stimuleert uw bloedvaten waardoor een betere bloedcirculatie.

Hints

  • Als u diabetische therapie sokken niet kunt vinden, kiest u reguliere sokken die niet strak tops hebben of vereisen jarretels als deze kan de bloedtoevoer naar de voeten te beperken. U kunt de kussens gebruiken om uw voeten te verheffen wanneer nodig als u een afgeronde been kussen geschikt is voor uw behoeften of budget niet vinden.
  • Laat je benen niet kruisen voor langere tijd als deze actie zal de bloedsomloop in je voeten te beperken. Ga niet sporten als u een open zweren of andere verwondingen aan uw voeten, want dit kan genezing tijd en de algehele bloedcirculatie beïnvloeden.