Hoe om de bijwerkingen van Arimidex Minimaliseer

Hoe om de bijwerkingen van Arimidex Minimaliseer

Arimidex is een hormonale behandeling medicijnen vaak voorgeschreven aan postmenopauzale vrouwen met hormoon-receptor-positieve borstkanker. Acht jaar klinische gegevens aangetoond dat het een effectieve behandeling voor borstkanker aangezien daardoor de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam. Bijwerkingen van de geneesmiddelen omvatten opvliegers, stemmingswisselingen, pijn, misselijkheid en braken, keelpijn, hoge bloeddruk en depressies. De meest voorkomende klacht is zwakte in de gewrichten en spieren.

Instructies

•  Als u begint met de bijwerkingen zien van de Arimidex nadat u met de behandeling begint, is het belangrijk om onmiddellijk met uw arts te spreken. Bespreek dosering en andere medicijnen die de effecten van de Arimidex kan verlichten.

•  Als u het nemen van tamoxifen of andere oestrogeen-bevattende therapie, bespreek dit dan met uw arts. Arimidex wordt naar het oestrogeen in het lichaam verminderen. Oestrogeen therapieën zullen bestrijden Arimidex en onnodige, schadelijke bijwerkingen kunnen veroorzaken.

•  Om pijn of stijfheid behandelen spieren en gewrichten beginnen een schema rekken, vooral in de ochtend, wanneer deze symptomen zijn meestal het meest voor. Licht cardio programma's, zoals wandelen en aquarobics, zijn ook effectief in het bestrijden van de pijn en stijfheid veroorzaakt door Arimidex.

•  Hoewel er geen zekere manier om zich te ontdoen van opvliegers, kunt u het ongemak met fans en water te minimaliseren. Houd ventilatoren in elke kamer, op uw bureau op het werk en zelfs op je nachtkastje, zodat het direct kan blazen op je. Babydoekjes of een kleine spray fles in je tas zal zorgen voor een snelle, verfrissende verlichting van opvliegers.

•  Om misselijkheid en braken te verminderen, houden voedsel bij de hand die vaak worden gebruikt voor de maag van streek. Plain crackers en bouillon zal je voedingsstoffen te geven, maar mag niet leiden tot maagklachten. Over-the-counter medicijnen, zoals Mylanta, zijn ook effectief bij de behandeling van misselijkheid. Praat met uw arts voordat u begint met een andere medicatie en alleen gebruiken als dat nodig is.